Saç Şekillendiriciler Saç maşası

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
arkadaşlar merhaba;
En Büyük KK

saç maşası almak istiyorum. sizler hangi mm saç maşası kullanıyorsunuz. ben günlük kullanım için almak istiyorum uygun fiyatlı bir marka önermenizi rica ederim.

:KK34:

arkadaşlar merhaba;
En Büyük KK

saç maşası almak istiyorum. sizler hangi mm saç maşası kullanıyorsunuz. ben günlük kullanım için almak istiyorum uygun fiyatlı bir marka önermenizi rica ederim.

:KK34:

eve gidince bakıyım ayh unuttum ama philips ti galiba:))) canım valla 30dan baslıO fiyatlar:) nettende bakabilirsin tabi önerilerde al yine burdan :) bnmki 53 tlydi galiba

tabiki babyliss ,profösyonel :KK34: fazla para harcamak istemezsen philips de iyidir:KK51:

remington var ben de
teflon seramik bi üründü
ben memnunun ama biraz pahalıydı ben aldığımda
şimdi düşmüştür heralde biraz

remington var ben de
teflon seramik bi üründü
ben memnunun ama biraz pahalıydı ben aldığımda
şimdi düşmüştür heralde biraz

evet yha teflonları bende duymuştum bak şimdi aklıma geldi ,bende benimkini yeni almamış olsaydım öyle bir ürün alırdım

bende bundan var, remington. çok pratik saçını kendin doluyosun maşaya. gayet memnunum 100 küsürdü heralde. en önemlisi hemen ısınıyo.

$Remington-CI9535-25mm-Sac-Masasi_9304_1.jpg

Son düzenleme:
baybliss alma :KK34:

kardeşimde braun düzleştiricisi var, dalga da yapıyor çok güzel

benim de babyliss var seramik hiç memnun değilim.en azından almaman gerekeni tavsiye edeyim

canım ben alalı 2 ay oldu ve memnunum.35 tl.ye almıştım internetten.
benim saçım normalde kıvırcık,hacimli kıvırcık olsun diye aldım.
olumsuz yönü kablosunun çok uzun olmaması onun haricinde iyi
$163922.jpg

Son düzenleme:
benımkide remington aslında alırken markasız bu urun falan dıye düşündüm fıyatı 2 yıl önce 100 lıra cıvarıydı tam hatırlamıyorum dereceli 160dan 230a kadar güzel bi ürün aldığıma pişman olmadım

Ben Fakir'in Amor setini almıştım.
Saç düzleştirici ve maşası birlikte fiyatı da gayet uygun 2 seneye yakın sürekli kullanıyorum.
Bende Arzum'un ve rowenta'nın da saç maşaları var ama kalınlık olarak Fakir daha güzel.
Tam istediğim bukleleri elde ediyorum. Düğüne gider gidi değilde çok doğal su dalgası gibi dalgalar yapıyor.

$Fakir-Amor-Sac-Duzlestirici-ve-Masa-Seti__54249881_0.jpg

ben maşa kullanmıyorum düzleştirici ile de dalga verebiliyorum maşadan bir farkı kalmıyor.
eğer ben alacağım dersen remington derim

kesinlikle babyliss i tavsiye ederim..benim saçım kolay şekil almaz hemen bozulur ama babylis mükemmel benim saçıma bile çare oldu..

bence de babyliss çok iyi.

bide şuna dikkat et. iri dalgalar istiyorsan kalınlar var çok hoş. özellikle uzun saçlar için harika.

kalınlığına dikkat et derim. çok inceler var solucan gibi oluyor saçlar hiç sevmiyorum.

X