kızlar bu totexi internette fln nerden bulabilirim ben çoğu kişiden duydum onun adını bizim buralarda yok netten yapıyorm alışverişi :26: bide maşa yapmadan öncede mavi su kullansak olur mu en azından korur yine öyle değil mi :S
gliss bnde denedim güzel ama benim saçlarım kabul etmiyo onu şampuanı bile çevirdim gliss döktü dove kullanıyorum yıllardır onu kullanıyodum ztn gene ona döndüm dove un ısıya karşı spreyini kullanan varmı arkadaşlar..
benim kullandığım Totex Due Phasette Hair Conditioner Spray diye bi ürün aslında mavi su gibi bişey bu da ama benimki pembe :) glissin ya da elsevein de var benzerleri tam adlarını bilmiyorum ama internette kolaylıkla bulabilirsin. ben totexi bizim burda bi kozmetikçiden 11tlye almıştım hem de baya büyük şişe
ısıya karşı koruyan spreyler olduğunu bilmiyordum kozmetiklerde bulabilirim sanırım bunu. uzun süre düzleştirici kullandım ama neredeyse 8 aydır sürmüyorum artık saçıma çok kurudu ve döküldü saçlarım. sadece arada sırada maşa yapıyorum
bizim burda olsa totex bnde alırdım ama yokki bişey =) internete kuvvet ama nerde var bilmiyorum kuaför sepetinde çıktı oda stokta yok bşka sitede de görmedimki
kızlar ben bunu beğendim saçlarımı kuaförde bunla yaptılar çok değişik oldu ama tek başına yapmak daha zor mu acaba sizce nasıl kullananların yorumlarını merak ediyorum
kızlar ben bunu beğendim saçlarımı kuaförde bunla yaptılar çok değişik oldu ama tek başına yapmak daha zor mu acaba sizce nasıl kullananların yorumlarını merak ediyorum
ben kullanıyorum kullanması tek başına biraz zor ama alışınca kolay ben ilk kullanımlarda elimi yaktım ama dikkatsizliğimden bidahada yakmadım dalgınlığa gelmez yanarsın yani dikkatli kullanmak gerekiyor ben memnunum şahsen