• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saç kremi

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar benim saç derim çok hassas yoğun ve piyasadaki herangi bi şampuanı kullandığım zaman saç derim nefes alamıyor sanki ve kaşıntılarım başlıyor saç derimi yoluyorum resmen o yüzden de hafif dokulu şampuanlar kullanmak zorunda kalıyorum ancak onlar da saç uçlarımı mahvediyor benim saçlarım pırasa gibidir normalde karıştığını hiç bilmem ama bu yüzden artık saçlarımı tarakla açamaz hale geldim :gitme:
bana içinde mümkünse şu dimetichonelardan fln olmayan (olsa da olur ama illa ki demiyorum) ama mükemmel yumuşak ve parlak yapan bi saç kremi tavsiye edebilir misiniz? bu arada saçlarımın uçları fln sarı kırıklarım yok ama normal saçım gibi de değil tabi kuru biraz. bir de saçlarım çok uzun popomdalar :nazar:
öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler a.s.

kızlar benim saç derim çok hassas yoğun ve piyasadaki herangi bi şampuanı kullandığım zaman saç derim nefes alamıyor sanki ve kaşıntılarım başlıyor saç derimi yoluyorum resmen o yüzden de hafif dokulu şampuanlar kullanmak zorunda kalıyorum ancak onlar da saç uçlarımı mahvediyor benim saçlarım pırasa gibidir normalde karıştığını hiç bilmem ama bu yüzden artık saçlarımı tarakla açamaz hale geldim :gitme:
bana içinde mümkünse şu dimetichonelardan fln olmayan (olsa da olur ama illa ki demiyorum) ama mükemmel yumuşak ve parlak yapan bi saç kremi tavsiye edebilir misiniz? bu arada saçlarımın uçları fln sarı kırıklarım yok ama normal saçım gibi de değil tabi kuru biraz. bir de saçlarım çok uzun popomdalar :nazar:
öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler a.s.

sevgili doc düzgün kuaförlerde özel kremler oluyor her tür saça ve hassas olanlara da ya da body shoptan hafif bir krem bulabilirsin uygun fiyata diye düşünüyorum daha pahalı bişi düşünürsen de eczanelerde satılıyor ya da bebekler için üretilenleri deneyebilirsinkaydirigubbakcemile2

sevgili doc düzgün kuaförlerde özel kremler oluyor her tür saça ve hassas olanlara da ya da body shoptan hafif bir krem bulabilirsin uygun fiyata diye düşünüyorum daha pahalı bişi düşünürsen de eczanelerde satılıyor ya da bebekler için üretilenleri deneyebilirsinkaydirigubbakcemile2

canım çok saol önerin için a.s.
ama saç uçlarıma herşeyi sürebiliyorum o kaşıntı yapmıyor. kremi de uçlara sürdüğümüz için zaten yumuşaklık ve parlaklıkta çok etkili bişey arıyorum. çünkü hassas şampuan kullandığım için saç uçlarım normalden daha çok kuruyor ve açılması zorlaşıyor. gliss durulanmayan spreyinden kullanıyorum ama saç kremi olmadan o bile açmakta çok zorluk yapıyor illa ki saç kremi gerekiyor yani.

bu krem saçımı süper yumuşak parlak yaptı diceğiniz bi krem arıyorum yani. hassas ciltler için olması gerekmiyor dibine sürmediğim için :1hug:

glis total repear 1dakkada bakım dı adı sanırım ve maskesi tam istediğin gibi..benim saçlarımda sen gibi diplerimde aynı hassas :26::26: şimdi otacı 10 bitki özllü kuunıp bide jojoba yağı yapıorum çok güzel olduu

pahalı-ucuz birsürü saç kremi kullandım, pantene,schwarzkopf,hacışakir... pantene fena diildir fakat şu ana kadar en iyisi hangisi mi? ipek saç kremi,mor olanı.. ucuz diye endişelenme,ben çok memnunum

bence dermokil sac kremini kullan memnun kalırsın. eger kaşıntı varsa sac diplerin nefes almıyor veya içerisindeki bir ürüne alerjin olabilir doğal ürünleri kullanmanı tavsiye ederim.

Back