kızlar benim saç derim çok hassas yoğun ve piyasadaki herangi bi şampuanı kullandığım zaman saç derim nefes alamıyor sanki ve kaşıntılarım başlıyor saç derimi yoluyorum resmen o yüzden de hafif dokulu şampuanlar kullanmak zorunda kalıyorum ancak onlar da saç uçlarımı mahvediyor benim saçlarım pırasa gibidir normalde karıştığını hiç bilmem ama bu yüzden artık saçlarımı tarakla açamaz hale geldim :gitme:
bana içinde mümkünse şu dimetichonelardan fln olmayan (olsa da olur ama illa ki demiyorum) ama mükemmel yumuşak ve parlak yapan bi saç kremi tavsiye edebilir misiniz? bu arada saçlarımın uçları fln sarı kırıklarım yok ama normal saçım gibi de değil tabi kuru biraz. bir de saçlarım çok uzun popomdalar
öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler a.s.
bana içinde mümkünse şu dimetichonelardan fln olmayan (olsa da olur ama illa ki demiyorum) ama mükemmel yumuşak ve parlak yapan bi saç kremi tavsiye edebilir misiniz? bu arada saçlarımın uçları fln sarı kırıklarım yok ama normal saçım gibi de değil tabi kuru biraz. bir de saçlarım çok uzun popomdalar
öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler a.s.