Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Koyulaştırma

CEVİZİN YEŞİL KABUĞU NERDEN BULUNURRR????ALLAH RIZASI İÇİN Bİ CEVAP YAZIN NOOOOLLUUURRR senağlama

cevizin yesil kabugunu cevizler ciktigi zaman bulucan agacindan ya toplican yada toplatacan taze cevizleri icini afiyetle yersin disinida saclarina kullanirsin birazini dondurucuya at lazim oldukca kaynat suda iste böyleea.s

CEVİZİN YEŞİL KABUĞU NERDEN BULUNURRR????ALLAH RIZASI İÇİN Bİ CEVAP YAZIN NOOOOLLUUURRR senağlama

:sm_confused: kıyamam sana ya nasıl da hüzünlü sormuş... cancağızım; cevizin yeşil kabuğunu anca mayıs sonu haziran başı bulmaya başlarsın...

Cenk Durmazkahya'nın iki tarifi var bende sana onları yazayım ama tariflerden birindeki çivit otu denen mereti ben bulamadım ki Mısır Çarşısı'nda aktarmadığım dükkan kalmadı.

KOYU RENK SAÇLAR

1 bardak taze yeşil cevizin etli kabuğu
10 asma yaprağı
1/2 bardak sirke
1 bardak su

ceviz kabukları, sirke, su, asma yaprakları bir kapta kısık ateşte kaynatılır. karışım iyice koyulaştıktan sonra süzülür. bu karışımla saçlar, ard arda bir kaç defa yıkanır...

ayrıca pırasanın yeşil yaprakları kaynatılıp süzülerek, saçlar bu karışımla yıkanır. saçlarını böylelikle de koyulaştırabilirsin.

SİMSİYAH SAÇLAR

1/2 bardak çivit otu
1/2 bardak lavanta çiçeği
1/2 bardak ebegömeci çiçeği
1/2 bardak su

kurutulmuş çiçekler toz haline getirilir ve üzerine kaynar su dökülür. bir saat kadar bekledikten sonra bitkiler karıştırılarak malzemenin kıvamı artırılır. bu karışım saçlara sürülerek 1 saat beklenir, daha sonra durulanır. kuvvetli bir boya olduğu için ele ve yüze bulaştığında hemen temizlenmesi gerekir.

kolay gelsin
a.s.

Nereden bulacağım ben bunları.
Çok sağol bulmaya çalışacağım.

valla bence pırasa yapraklarını dene ilk etapta...
taze cevizi bulman için hazirana kadar beklemen lazım...

çivit otu için son duyduğum haberse; çivit otunun neslinin tükendiği... (asparagas olması muhtemel madem ot tükendi, çiviti neylen yapıyorlar jeyyar)

kolaygelsin canım

Koyulaştırıyor deyince siyah yapmıyor ki ben siyah olsun istiyorum boyamışım gibi pırasanında siyah yapacağını sanmıyorum..

mırnaw ben bu hint yağıyla badem yağını aldım.ama nasıl uygulanacağına dair hiçbi şey bilmiyorum.saçın tamamına mı sürülüyo,sadece diplerine mi,yağlar ısıtılıp mı karıştırılıyo,hiç bilmiyorum.ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler...

Bu dediğiniz yöntemlerden başka daha kolay bişi tavsiye edebilicek olan yok mu arkadaşlar... yada sarı saç boyasını akıtıcı bişiler bilen ??

organic marka orjinal organik marka boya kullanan bir kuaföre başvurun bence benim kuaförüm turuncu saçımı kestaneye tek boyamada çevirdi ve 6 aydır bir daha hiç boyamadım. ne aktı ne de dibimle uyumsuz oldu. kendi rengine dönmenin en mantıklı yolu.sıfır yıpranma bol bol keyif :)

benim kuaförüm organic marka organik boyayla saçımı koyulttu 6 ayı geçti daha hiç boyatmadım.kendi rengime dönüyorum dip sorunu yaşamadan valla

Bu tarifleri merak ediyorum, deneyen var mi? Kolay görünüyor, zahmetli degil. Benim saclarim acik kumral istedigim renk kizil parlayan koyu kahve. Cok koyulasmasa da olur, kizil kahve olsun o yeter. Cay saclara hem kizil renk veriyormus hem de koyulastiriyormus. Deneyen varsa bilgilendirebilir mi?

Saçın koyuluğunu arttırmak için, biberiye, ada çayı veya siyah çayı kaynatın

Yarım avuç ada çayı yaprağının 1 litre suda haşlamasını hazırlayın.

2 saat demleyin, süzün. Saça dökün ve yarım saat bekletin,

Sonra durulayıp uzaklaştırın.

bende biraz koyulaştırmak istiyorum sonuç elde eden var mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…