CEVİZİN YEŞİL KABUĞU NERDEN BULUNURRR????ALLAH RIZASI İÇİN Bİ CEVAP YAZIN NOOOOLLUUURRR senağlama
CEVİZİN YEŞİL KABUĞU NERDEN BULUNURRR????ALLAH RIZASI İÇİN Bİ CEVAP YAZIN NOOOOLLUUURRR senağlama
Nereden bulacağım ben bunları.
Çok sağol bulmaya çalışacağım.
valla bence pırasa yapraklarını dene ilk etapta...
taze cevizi bulman için hazirana kadar beklemen lazım...
çivit otu için son duyduğum haberse; çivit otunun neslinin tükendiği... (asparagas olması muhtemel madem ot tükendi, çiviti neylen yapıyorlar jeyyar)
kolaygelsin canım
Hintyağı bademyağı karışımını uyguluyorum hafif koyulaştırıyor. Rengi önceden daha açık bi kestane rengiydi şimdi siyah gibi. Dün gene yağ karışımı uyguladım saçıma o kadar tatlı bi renk oldu ki bakmaya doyamadım :asigim::asigim::asigim: belki de çok parladığından bana öyle geldi diycem de bariz bi koyulaşma var hafif de olsa. boyayla elde edilebilecek bi renk değil gerçekten. siz de deneyin isterseniz renk koyulaşmasa bile bakım yapmış olursunuz. Hintyağının rengi koyulaştırdığını önceden de okumuştum ama ısrarlıysanız düzenli uygulama lazım.
Saçın koyuluğunu arttırmak için, biberiye, ada çayı veya siyah çayı kaynatın
Koyu renk saçlara boya: (ağarmaya yüz tutan saçlar için)
2 çorba kaşığı koyu çay
2 çorba kaşığı kurutulmuş adaçayı
2 fincan su
Çay ve adaçayı suda 25-30 dakika kaynatılır. Birkaç saat bekletilip süzülür ve saç diplerine sürülür. Bitkilerden yapılan boyaların saca renk vermesi için
uzun süre her gün uygulanmaları gerekir. Daha sonra haftada 1 veya 2 uygulama yeterli olabilir istenilen renk elde edildikten sonra daha da seyrek sürülebilir.
Yarım avuç ada çayı yaprağının 1 litre suda haşlamasını hazırlayın.
2 saat demleyin, süzün. Saça dökün ve yarım saat bekletin,
Sonra durulayıp uzaklaştırın.
Bu tarifleri merak ediyorum, deneyen var mi? Kolay görünüyor, zahmetli degil. Benim saclarim acik kumral istedigim renk kizil parlayan koyu kahve. Cok koyulasmasa da olur, kizil kahve olsun o yeter. Cay saclara hem kizil renk veriyormus hem de koyulastiriyormus. Deneyen varsa bilgilendirebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?