Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama bir gazeteden almıştım belki denerim diye...
koyu renk saçlar için:
1 bardak taze yeşil cevizin etli kabuğu
10 asma yaprağı
1/2 bardak sirke
1 bardak su...
ceviz kabukları,asma yaprakları ve sirke kısık ateşte kaynatılır. koyulaşınca süzülür. bu karışımla saçlar 1 kez art arda yıkanır.
simsiyah saçlar için:
1/2 bardak civitotu
1/2 bardak lavanta çiçeği
1/2bardak ebegümeci çiçeği
1/2 bardak su
kurutulmuş çiçekler toz haline getirilir ve üzerine kaynar su dökülür
bir saat kadar bekledikten sonra bitkiler karıştırılır.
bu karışım saçlara sürülerek 1 saat beklenir ve durulanır...
yalnız kuvvetli bir boradır elinize yüzünüze dikkat edin dio....
hiç denemedim... o yüzden yorum yapamıcam...
ama çok zahmetli bence...
klava:
benm saçlarımı annemin izin werebileceği bi şekilde yani doğal yollarla siyah yapmam lasım bu yaşta boya sürmemi istemio zati bi kere azıcık sürdürdüm pişman oldu bi daha sürmem asla dedi keşke hepsine sürdürseydim ne biliim bu ilk we son boyaNIŞIm olduğunu
yeni bi yöntem buldum kızlar ilk bi denicem hemde bay bi basit bi kitapta okudum deneyip sonuçları size sölicem şimdi yazarm bide saçlarıza bişi olur gerçi doğal bişi ot filan war içinde aslında siz benden önce siyah olmayın die sölemiom
yeni bi yöntem buldum kızlar ilk bi denicem hemde bay bi basit bi kitapta okudum deneyip sonuçları size sölicem şimdi yazarm bide saçlarıza bişi olur gerçi doğal bişi ot filan war içinde aslında siz benden önce siyah olmayın die sölemiom
kızlar bu formülleri deneyip saçlarını koyultan var mıı