• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Koyulaştırma

esma_nur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
90
0
296
İzmir
ya benim saçlarım sarı değil ama rengi baya açık ben saçımı doğal yöntemlerle koyulaştırmanın yollarını arıyorum bildiğiniz uygulayabileceğim bişi varmı ???

ya hint yaqını kirpiginize sürerseniz rimel sürmüş gbi olur diolar rimel sürmüş gbi dmek siyahlaşması demek e o zmn saça sürünce sçta siyahlaşr yane koyulaşır mntklı deilmikiee :S

cevizin yeşil kabuklarını suda kaynatıyorsun çıkan siyah suyla saçını ıslatıp kendi kendine kurumasını bekliyorsun ama birdefada bazen koyulaşmıyor
2 3 kez deneyebilirsin çok güzel renk veriyor

CEVİZİN YEŞİL KABUĞU NERDEN BULUNURRR????ALLAH RIZASI İÇİN Bİ CEVAP YAZIN NOOOOLLUUURRR senağlama

aboo burda dal bilem yok nedcem ben senağlama bu aktar vs şeylerde bulunan cinsten bişi değilmi yavvv ?? :uhm:

cevizin yeşil kabuklarını suda kaynatıyorsun çıkan siyah suyla saçını ıslatıp kendi kendine kurumasını bekliyorsun ama birdefada bazen koyulaşmıyor
2 3 kez deneyebilirsin çok güzel renk veriyor

Aynı suyu bir kere mi kullanıcaz yoksa her yapmada bastan mı kaynıtıcaz ceviz kabuğunu?

Hintyağı bademyağı karışımını uyguluyorum hafif koyulaştırıyor. Rengi önceden daha açık bi kestane rengiydi şimdi siyah gibi. Dün gene yağ karışımı uyguladım saçıma o kadar tatlı bi renk oldu ki bakmaya doyamadım :asigim::asigim::asigim: belki de çok parladığından bana öyle geldi diycem de bariz bi koyulaşma var hafif de olsa. boyayla elde edilebilecek bi renk değil gerçekten. siz de deneyin isterseniz renk koyulaşmasa bile bakım yapmış olursunuz. Hintyağının rengi koyulaştırdığını önceden de okumuştum ama ısrarlıysanız düzenli uygulama lazım.

Kızlar su ceviz kabugunu biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz?Ne kadar su ne kadar ceviz kabugu hepsini yazarsanız cok iyi olur bir kac gune kadar yapmayı dusunuyorum.

ben yaptım hiç bi faydasını görmedim hatta şuan saçlarımda war we kafamı jöle sürmüş gibi yaptı belki değişir yıkayınca ben yeşil cevizleri 16 17 tane suyun içine attım yeşilkene hiç soymadımda suyunuda sürdüm bişisini de görmedim hem saçlarımda açık renk deil yani

benm saçlarım koyu kahve denedim bunu ama hiç bişi olmadı ben nasıl saçlarımı boya türü bişi sürmeden siyah yapabilirim ya boya süremem çünkü annem izin wermezzz

Back