T TugbaaaB Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2023 13 2 1 29 28 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaaaB #1 Merhabalar saç kokumde böyle birşey oluşmuş daha önce başına gelen var mı nedir bu neden çıkar
DegisikRuhHali Nirvana Kayıtlı Üye 10 Mart 2010 2.322 3.038 723 29 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaaaB #2 TugbaaaB .!.: Merhabalar saç kokumde böyle birşey oluşmuş daha önce başına gelen var mı nedir bu neden çıkar Eki Görüntüle 3309116 Genişletmek için tıkla... Annemde de var. Tam tepesinde sac ayrimi olan yerde. Cook uzun zamandir var. Doktora da gitmedi acikcasi oyle duruyor.
TugbaaaB .!.: Merhabalar saç kokumde böyle birşey oluşmuş daha önce başına gelen var mı nedir bu neden çıkar Eki Görüntüle 3309116 Genişletmek için tıkla... Annemde de var. Tam tepesinde sac ayrimi olan yerde. Cook uzun zamandir var. Doktora da gitmedi acikcasi oyle duruyor.
T TugbaaaB Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2023 13 2 1 29 29 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaaaB #3 Bende de uzun zamandır ama bakmamıştım cildiye randevu bulamadım ama benim kafam da şişlik di var onun için yarın beyin bölümüne gideceğim bakalım o bakar mı bilmiyorum.
Bende de uzun zamandır ama bakmamıştım cildiye randevu bulamadım ama benim kafam da şişlik di var onun için yarın beyin bölümüne gideceğim bakalım o bakar mı bilmiyorum.