• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç kirlenmesi

liiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
270
0
96
İstanbul
Gün içinde ızartma yemek tavuk patetes patlıcan salata biber ben bunları cok tüketiyorum saclarım en fazla 4 günde kirlanmeye yaglanmaya dönüyo ben ise 5 günde falan yaglanmaya başlasın istıyorum yaglanmadan sacımı yıkıyım diyorum .

valla 4 günde başlıyosa bence çok iyi ben saçlarımı 2 günde bir mutlaka yıkamak zorundayım , bu saydıklarını tüketmediğim halde .

valla benim 3.gün saçlarım hemen kirleniyor mecbur 3 yada 4 günde en fazla oda kendi yağıyla beslensin diye yıkıyorum.

5-6 gün çok uzun bir süre bence.. eğer ben o kadar süre duş almazsam çıldırırım. benim saçlarımda çok yağlı mesela.. bugun yıkarsam yarın temız öbürgüne cok yağlı oluyor..bence bu haline şükret...

5-6 gün çok uzun bir süre bence.. eğer ben o kadar süre duş almazsam çıldırırım. benim saçlarımda çok yağlı mesela.. bugun yıkarsam yarın temız öbürgüne cok yağlı oluyor..bence bu haline şükret...

cabuk yaglanma hastalıkmıdır içten gelen yoksa kendimizin elindemi bu yıkamaklamı alakalı acaba

cabuk yaglanma hastalıkmıdır içten gelen yoksa kendimizin elindemi bu yıkamaklamı alakalı acaba

hastaık olduğunu düşünmüyorum ben. benim cildimde yağlı. ben bildim bileli yağlanır saçlarım az yıkadım çok yıkadım değişik şampuanlar kullandım.... yok... hep aynı bende kabullendim tabi..

Yağlı ciltlerin saçları da çabuk yağlanır bence gayet iyi bir süre. Ben her gün yıkıyorum şükretmelisin

bencede cnm sukretmelisin ben 2gunde yikiyorum bazen 1 gunde bile yaglaniorr malesef bende kabullendim bu duruma dolu sampuan degistirdim hep ayni yani...

bencede cnm sukretmelisin ben 2gunde yikiyorum bazen 1 gunde bile yaglaniorr malesef bende kabullendim bu duruma dolu sampuan degistirdim hep ayni yani...

iyibe bende benım sacların ne cabuk kirleniyo diyodum yazdıklarınıza göre benim saclarım normal yani.:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

evet gayet normalsin canımcımkaydirigubbakcemile3

ben saçımı gün aşırı yıkıyorum valla..
Onu bırak saçımı yıkamama gerek olmasa bile 3. gün hayatta duramıyorum vücudumu yıkamadan..
Zaten betonların arasında yaşıyoruz, vücudumda ağırlık birikmiş gibi geliyor valla anca öyle atıyorum..

bence saçı 4.5 gün yıkamak çok geç asla duramam ben. hergün duş alıyorum ben ama saçlarımı haftada 4 kere yıkıyorum.

yazın istinasız herün kısın gün asırı yıkanırım...saçlarım normal 10 gün yıkamasam beni yıka diye alarm vermez ama normaldedee zaten 4-5 gün çok geç yıkanması için...

5-6 gn bencede çok fazla ben 2 günde bir yıkıorm ayrıca yaglanmasndanda memnunum kuru olmasından iyidir bı ara saçlarım cok kuruyduu o goruntuden ve sertlıkten sonra

Back