Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kırıklarını mumla yakmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.831
Benim saçlarımda birazcık kırık var . Kuaföre gidip kestirmekte istemiyorum. Öyle boylu boyuncada değil gerçi. Uçlarda var azıcık azıcık. Kendime bi saç makası aldım ama tek tek toplanmıyor o kırıklar.
Daha önce saç kırıklarını mumla yaktıran oldu mu ? Yada çevrenizde bunu yaptıran biri oldu mu ? Memnun kaldınız mı yada yaptıran kişi kalmış mı ?
Uçlardaki kırıklar temizlensin derken tamamen saçtan olmayalım sonra. :/
Ben bir kaç kuaför araştırdım bu işi yapabilen ama yinede güvenemiyorum. Ne yapsam ki acaba ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar..

Bende bu yöntemi ilk kez gördüm internet video larında saçları çok sağlıklı yapıyor gördüğüm kadarıyla,ama bu işi bilen biri olmalı bence saç bu riske atılmaz ama ince bir tutamda deneye bilirsin ozaman anlarsın yanıyormu yanmıyormu saçının tamamına uygulama mum,çakmak vb gibi yapılıyormuş ilginç gerçekten bu konuda uzman varsa yorumları bende merak ediyorum kuaföre gitmeyen biri olarak:KK51::KK51::KK51:

Bende bu yöntemi ilk kez gördüm internet video larında saçları çok sağlıklı yapıyor gördüğüm kadarıyla,ama bu işi bilen biri olmalı bence saç bu riske atılmaz ama ince bir tutamda deneye bilirsin ozaman anlarsın yanıyormu yanmıyormu saçının tamamına uygulama mum,çakmak vb gibi yapılıyormuş ilginç gerçekten bu konuda uzman varsa yorumları bende merak ediyorum kuaföre gitmeyen biri olarak:KK51::KK51::KK51:
Evde kendim denemeye çekindim açıkçası. Tüm saçı tutuşturmayayım sonra. :KK35: İşin ustası birini bulmak lazım gerçekten. Öyle her yapıyorum diyene de güvenilmez.:110:

X