Saç Kesim Şekilleri Saç kırıkları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Düzleştirici, maşa gibi şekillendiricileri sıklıkla kullanıyorsanız ondan olabilir. Yağlarla bakım yapın derim.

Boyatıyor musunuz? Benim de saçlarım ince telli olduğu için çok çabuk kırılıyor. Kuaför boyadan dolayı saçlarımın kurumaya başladığını söyledi. Yağ karışımı aldım kullanmaya başlayacağım.

şaçların kuru olabilir benimde öyle iki yıldır hiç düzleştirme vb yapmıyorum zorunda olmadıkça ki iki üç kereyi geçmemiştir yine saçlarım kabarıyor kopuyor yolunmuş gibi diyorum kendime bakım yağı vb denedim daha iyi şimdilerde ama saçlarım zayıf ve kuru zaten kuaförümde öyle söyledi bakım yağları saç kremleri falan idare ediyorum birde üç yıl önce saçıma perma yaptırmıştım ondan sonra saçlarım kendime gelemedi ya çok pişmanım ama artık yapacak bişey yok

Oriel de aynı şekilde saçı fena yıpratıyor.

Bu yağları arıtmak sıkıntı oluyor mu? Ben de ilk defa deneyeceğim yapış yapış kalmasın saçımda.
hayır kesinlikle sıkıntı olmuyor ben sürekli yaparım
yağ sürdüm diye üç kere de şampuanlamayın mesela
normal şekilde yıkayın
yoksa iyice zarar verir kurutursunuz
denediğinizde göreceksiniz zaten

hayır kesinlikle sıkıntı olmuyor ben sürekli yaparım
yağ sürdüm diye üç kere de şampuanlamayın mesela
normal şekilde yıkayın
yoksa iyice zarar verir kurutursunuz
denediğinizde göreceksiniz zaten
Çok teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürüm. Ben zeytinyağı değil de saç bakım yağı karışımı aldım. Zeytinyağının hasını bulsam onu da alırım.

Çok teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürüm. Ben zeytinyağı değil de saç bakım yağı karışımı aldım. Zeytinyağının hasını bulsam onu da alırım.
bakım yağının da faydasını görürsünüz
önemli olan bir şeyi devamlı olarak, düzenli olarak yapmak
sporda da öyle değil mi
sonuç almak için sabredin

Evet saclarimda beyaz oldugu icin (genc yaşımda ) mecbur boyatiyorum dipleri her ay uclari 3 ayda bir

Inanirmisin bende brezilya fonu lanetini yaptırdım cogu kisiye iyi gelmiş fakat bende hüsran..gecen sene agustosta yaptirdim bu yil agustos ayina geliyoruz hala kotu saçlarım suan icin supergro aldim birde bakim yagim var bakalm sonuclarim ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…