- 22 Temmuz 2015
- 22
- 9
-
- Konu Sahibi Denizhavza
Düzleştirici, maşa gibi şekillendiricileri sıklıkla kullanıyorsanız ondan olabilir. Yağlarla bakım yapın derim.
Bu yağları arıtmak sıkıntı oluyor mu? Ben de ilk defa deneyeceğim yapış yapış kalmasın saçımda.haftada bir gerçek zeytinyağı ile bakım yapın
hayır kesinlikle sıkıntı olmuyor ben sürekli yaparımBu yağları arıtmak sıkıntı oluyor mu? Ben de ilk defa deneyeceğim yapış yapış kalmasın saçımda.
Çok teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürüm. Ben zeytinyağı değil de saç bakım yağı karışımı aldım. Zeytinyağının hasını bulsam onu da alırım.hayır kesinlikle sıkıntı olmuyor ben sürekli yaparım
yağ sürdüm diye üç kere de şampuanlamayın mesela
normal şekilde yıkayın
yoksa iyice zarar verir kurutursunuz
denediğinizde göreceksiniz zaten
bakım yağının da faydasını görürsünüzÇok teşekkür ederim. İnşallah faydasını görürüm. Ben zeytinyağı değil de saç bakım yağı karışımı aldım. Zeytinyağının hasını bulsam onu da alırım.
Evet saclarimda beyaz oldugu icin (genc yaşımda ) mecbur boyatiyorum dipleri her ay uclari 3 ayda birBoyatıyor musunuz? Benim de saçlarım ince telli olduğu için çok çabuk kırılıyor. Kuaför boyadan dolayı saçlarımın kurumaya başladığını söyledi. Yağ karışımı aldım kullanmaya başlayacağım.
şaçların kuru olabilir benimde öyle iki yıldır hiç düzleştirme vb yapmıyorum zorunda olmadıkça ki iki üç kereyi geçmemiştir yine saçlarım kabarıyor kopuyor yolunmuş gibi diyorum kendimebakım yağı vb denedim daha iyi şimdilerde ama saçlarım zayıf ve kuru zaten kuaförümde öyle söyledi bakım yağları saç kremleri falan idare ediyorum birde üç yıl önce saçıma perma yaptırmıştım ondan sonra saçlarım kendime gelemedi ya çok pişmanım ama artık yapacak bişey yok
Evet canm mecburenBoyatiyor musun canım
Peki actiriyomusun aynı zamandaEvet canm mecburen
Aynı sorun bende de var. Genetik, önlerden beyazlarım var.Evet saclarimda beyaz oldugu icin (genc yaşımda ) mecbur boyatiyorum dipleri her ay uclari 3 ayda bir
Yok cnm ya actirmiyorum hep 7.1 e Boyatiyorum kendi sacim biraz daha koyu ondan okadar sadece.. sanırım cilt yapisindan kuru olduğu icin flnPeki actiriyomusun aynı zamanda
O yüzden kırılıyor olabilir canım
İyi nemlendiriyor musun
Ayy neler cekiyorum ya heran da boyatamiyosun nekadar cirkin duruyor saç ruju fln da kâr etmiyorAynı sorun bende de var. Genetik, önlerden beyazlarım var.
Beslenmede önemli yeterince su içmek falan aslindaYok cnm ya actirmiyorum hep 7.1 e Boyatiyorum kendi sacim biraz daha koyu ondan okadar sadece.. sanırım cilt yapisindan kuru olduğu icin fln