Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1 çay bardağı suyun içine 1 kapak gliserin koy,her gece yatmadan ve sabah kalkınca saç uçlarına fıslat.Ben kullanmıştım,iyi geliyor.
Canım 1 çay bardağı suyun içine 1 kapak gliserin koy,her gece yatmadan ve sabah kalkınca saç uçlarına fıslat.Ben kullanmıştım,iyi geliyor.
cnm birde kullanmayınca gene aynı mı yoksa düzelmiş mi saç uçların sağlıklı mı ?
nedenki zaten içinde su war nemlendirir die düsündüm ? :SAz önce gliserin hazırladım tekrar,önceki bitmişti.Fıslattım saçıma ooohhh..Bu arada dikkat et canım saçın nemli olsun,kuru saça uygulama
nedenki zaten içinde su war nemlendirir die düsündüm ? :S
Yani gliserini tek başına kuru saça uygulama.Suya karıştırırsan problem yok
tmm çok saol cnm işe yarıo gerçektende yumusacık oldu :)
canım benim bugün aldıgım dax süpergro nunda üstünde sacı besler ve kırıkları onarır gibi bişey yazıyodu.istersen onuda dene.sonucta sacı besleyen bişiy bu.hatta su an kafamda hoşda bi kokusu var.
canım benim bugün aldıgım dax süpergro nunda üstünde sacı besler ve kırıkları onarır gibi bişey yazıyodu.istersen onuda dene.sonucta sacı besleyen bişiy bu.hatta su an kafamda hoşda bi kokusu var.
birde bi yararı oldu mu sende değişiklik var mı?
canım ben dün ilk kez kullandım yoğun ve vazelin kıvamında bi ürün.saçımdan cok zor cıkardım.epey yaglandırıyo sacı.ben kullanmayı bıraktım.çünkü sacımda kırık kuruluk gibi bişey yok.uzatma amacı ile almıştım.şimdi kullanmıycam hatta isteyen olursa yollıycam diyede yazdım kendi baslıgıma.sadece kırık uclara sürsen faydasını görürsün belki.ben diplere ve cok miktarda sürmüştüm.
tmm cnm yardımın ıcın tsk