• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Kırıkları İçin Maskeler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tüm malzemeleri belirtilen ölçülerde bir araya getirerek karıştırın. Elde ettiğiniz maskeyi saçlarınıza sürüp yarım saat bekleyin ve ardından saçlarınızı yıkayın. Protein deposu olan bu malzemeler saç kırıklarına iyi gelecektir. Haftada 1 kez tekrarlayarak düzenli olarak kullanın

• 1 tatlı kaşığı badem yağı
  • 1 çorba kaşığı çay ağacı yağı
  • Yağları birbirine karıştırdıktan sonra elinizin iki parmağı yardımıyla karışımı saç uçlarınıza yedirin. Ardından saçlarınızı topuz yaparak 2 saat bekletin. Haftada 2 kez uygulandığında saç kırıklarını giderici etkileri bulunmaktadır.

• 2 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çorba kaşığı bal
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Malzemelerin tümünü temiz bir kasede karıştırıp saç tellerine ve saçlarınızın uçlarına sürün. 15 dakika bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Saçlarda oluşan kırıkları giderecek olan bu karışım ayrıca saçların parlaması ve daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

0f1b39d70b93e390e174bfd244c0484c0_51ac72eea36508c7a819467eb3d275a3_2.jpg

• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı
  • 1 tatlı kaşığı Argan yağı
Malzemelerin tümü temiz bir kap içerisinde karıştırın. Hazırladığınız karışımı saçlarınızın uçlarına masaj yaparak yedirin. Saçlarınızı havlu yardımıyla sararak 1 saat bekletin ve ardından temizlenin.

• 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı hintyağı
  • 1 çorba kaşığı hardal yağı
Tüm malzemeleri eşit miktarda bir kap içerisinde birleştirerek karıştırın. Hazırladığınız karışımı saç uçlarına ve tellerine sürün. 2 saat bekledikten sonra ılık su yardımıyla saçlarınızı temizleyin. Haftada 1 kez uygulandığında kurumuş ve uçları kırılmış saçlara iyi gelecektir.

Saç uçlarının kırılmasını önlemek için saçlarınızı ıslakken taramamalısınız. Isı vererek saç şekillendiren aletlerin fazla kullanımı saçları güçsüzleştirir ve kırılmasına neden olur. Isı veren tüm saç şekillendiricileri saçlarınıza zarar verir. Saçların 2 aydan önce boyanması saç tellerinin güçsüzleşip kırılmasına neden olur

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

ay şaka mısın sen ya yeter katkısız keratin diye diye bir hal oldun.. anladık reklamsın.. bir bitmediniz of..

Back