E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var saçı kestirmek dökülmeyi bir nebzede olsa durdurur mu?
evet inanıyorum saçım uzunken banyo yaptığımda çok zorlanıyordum taramakta bir sürü taragın arasına giriyordu ama kısa kestirdiğimde daha kolay tarıyordum fazlada kopmuyordu....şimdi saçlarım çok uzun kestireyim diyorum taraması kolay olur diye...bi taraftanda kıyamıyorum uzun saçı çok seviyorum ne yapiyim...fisfisfis
dilacım doğru diyosun ama bende çok düşündüm bugün kuaföre gidip gitmeme konusunda demir eksikliğinden dolayı yoğun bir dökülme yaşıyorum ben kuaför saolsun hem çok morel verdi beslenmeme düzelince saçlarım yine eski gürlüğüne kavuşcak kel kadın yoktur diye açıkcası morale ihtiyacım vardı birde kestirmeye gelince uzunken uçları o kadar berbattı röfleli kuru uçlarını düşün artık bir kesim yaptı kuaförüm hayran kaldım kırtma kesti önlerime alnım geniş olduğu için çok yakıştı ilk defa kestirdim bu yaşıma kadar hafifledim hiç kırığım kalmadı bence kestirmek kötü bişey değil kuaförün doğruysa tabi.
bende durdurduğunu söyleyebilirim yani bende öyle oldu en azından uzunken yastık yorgan saç kalkıyodum gün içinde heryerim saç oluyodu kestirdim hemde erkek gibi ve sonuç değişti yani ben bile inanamadım:) o kadar diyorum şimdi bi kaç tel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?