• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saç kesiminiz nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU1

Ziyaretçi
saç kesimi insanın tarzını çok etkiliyor.beni önceden arka saçlarım v şeklinde kesilmişti ve çok uzundu.şimdi ise saçımın yarısı gitti :( çok pişmanım.
ve cool görünmek adına saçımı dümdüz kestirdim.yani hiç kat mat yok.şimdi biraz uzadı,bu sefer yine arkası v olsun istiyorum.
sizin saç kesiminişz nasıl ?

Tatile giderken kestirdim ben de uzun bir aradan sonra, altlarda hafif katlar var. Sadece altlarda çünkü saçlarım dalgalı yer yer kıvırcığa dönüyor. Uçları da V gibi sivri değil de oval diyebilirim. Bir de perçem kestirdim, çok hoşuma gitti bu şekil.

ben de saçlarım upuzundu önce kısa kestirdim ve ardından da kakül yaptım..bidaha olsa bidaha yaparım =)

Benim de saçlarım belimin aşagısında,hatta kalça hizasında,geçen yıl bir ara kat vermiştim ama çok yadırgadım,şimdi upuzun ama düz kesim....

biturlu uzatamadim gitti, her ay uclarindan kestiriyorum guzel guzel uzuyo, birde 3ayda bir daha kisa kestiriyorum, busefer yine niyetliyim kestirmemeye, sadece ucunden kestircem daha guzel uzasinlar diye, bakalim nezaman cayacam bu kararimdan =)

Su anda omuzlarin biraz altinda dalgali kakul yanagimda onuda uzatiyorum, sac dalgali oldugundan daha cok yakisiyor uzun kakul

benim de belimde.. ovalimsi dursun istiyorum, çok az katı olcak bundan sonra,bi tek önleri kısa kahküllerim var çok şirin oldu =D

Her tarafı katlı saçlarım aynen Şekil A'da gördüğünüz gibi..
Arkadaki en uzun bölüm enseme değiyor sadece..:icecream:
Çok seviyim saçlarımıcoksekeriremsu

Son düzenleme:
belimde saclarım düz kesim sadce yandan kahkulum vara.s

arkası dümdüz ama önü kedi merdiveni modeli çok güzel bnm hoşuma gidiyor

resim001cs0.jpg

bende dün kestirdim
gögüslerimin altındaysı en son saçlarım
katlıydı şuan arkalar kısa önler gördüğünüz gibi

Benimde katsızdı, 2 gün önce arkalardan kat verdirdim..Düz-katsız saçın bir esprisi yok bence, böyle daha volümlü daha hoş oldu..

Benimde belimdeydi saçlarım cumartesi günü
katlı küt kestirdim. Boynumu kapatıyor ama omzuma değmiyor
çok güzel ve rahat.
herkesden olumlu eleştiri aldım.

Back