• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi önerisi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mrvenr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
18
0
36
Trabzon
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim :3:
Saçlarımda kırık olduğu için hiç istemedğim halde kestirmeyi düşünüyorum :43: Şu an omzumdan bir karış aşağıda uzunlukları ve kesimi yuvarlak olduğu için ön kısımları omuz hizamda.
Dalgalı, ne ince ne kalın telli gür saçlarım var.Ve çok fazla kabarırlar.Yüz şeklim yuvarlak.
Kolay şekil verebileceğim, doğal haliyle kullanabileceğim gerektiğinde toplayabileceğim bi model olsun istiyorum belki de çok fazla şey istiyorum :9:

Sizce saçımı nasıl kestirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Birde yan perçem kestirip kestirmeme konusunda çok kararsızım önlerini nasıl kestirirsem güzel durabilir önerilerinizi bekliyorum :)

kulak hizasında kestirebilirsin canım :)

Eskiden öyle kestirmiştim saçımı fakat üstleri düz altı dalgalı olduğu için saçımın ucları sağa sola dağılıyodu biçimsiz duruyodu ve aşırı kabarıyodu :( Aslında kabarmasalar dalgalı saçta çok güzel olur önerdiğin :)

$1.jpg :7: böyle olabilir

güvendiğin bir kuaföre git canım
o senin yüzünün şekline ve saçının yapısına göre fikir verir.

bende cumartesi kestirdim. istediğim modeli beğenmedi.
bana bırak dedi.
tahminimden iyi oldu
çok beğendim kuaförler daha iyi bilir bunu.

Back
X