• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç Kesimi ile ilgili yarına kadar acil öneriye ihtiyacım var (:

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ooKelebeKoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
7
0
36
İstanbul
Merhabalar (: Yeni üyeyim ve ilk konum.İlk konumu da sizlerden yardım alma amaçlı açıyorum (: Başlıktan da anlaşıldığı üzere yarın saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum.Farah Zeynep Abdullah'a (Öyle bir Geçer Zaman Ki-Aylin) çok benziyorum,hatta aynıyız diyebilirim ;) (Yüzüm ne kare ne yuvarlak yani oval,alnım biraz dar,gözlerim büyük) Ve ben yüzüme yakışacak bir saç modeli istiyorum.Saçlarımın uzunluğunu bozmadan ya da çok az boyundan aldırtarak model verdirmeyi düşünüyorum.Yani sadaece uçları modelli olacak çeneden başlayan ve yavaş yavaş yanlardan uzayarak uçlarının u olmasını düşünüyorum.Yani U modeli.Saçlarım dalgalı,kabarmaya müsait bir yapısı var ve perçem kullanamıyorum.Ve sürekli saçlarımı düzleştirmiyorum,yani saçımı doğal haliyle kullanabileceğim,sağlıklı,ışıl ışıl ve güzel gösterecek bir kesim önerisine ihtiyacım var.Benim düşüncem U modeliydi sizin de fikrinizi almak istedim.Mesajlarınızı bekliyorumm (:

merhaba canım saçlarını fazla kestirmeyeceksen,yanlızca uçlarından aldıracaksan uçlarına kat attırabilirsin 4-5 parmak yukarıdan başlatarak...kat modeli dalgalı saçlarda çok hoş oluyor kendiliğinden dalga havası bile veriyor hiçbir şekillendirici kullanmadan,tabiiki saçlarında düz değilde dalgalı ise...

Back