Saç Kesim Şekilleri Saç Kesimi İçin Fikir Verir misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

visnereceli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
498
8
118
Antalya
Kızlar slm,saçlarımı yıllardır katlı kestiriyorum modelden sıkıldım artık.Arka katları çok çok uzun değil şu an,yavaş yavaş aynı boya getireyim fakat ön katları dursun istiyorum.Yalnız arkasını tamamen düz mü kestirsem yoksa oval mi kestirsem karar veremedim.Bir de arkasını aynı boyda kestirince çok küt olur diye tereddütteyim açıkcası öyle olmasından hoşlanmıyorum.Küt olmaması için usturayla mı kestirsem?Siz nasıl kullanıyorsunuz?Hangisi daha rahat kullanılır sizce?Bana fikir verin lütfen.

Son düzenleme:

beyazıt öztürk'ün programında bir tipleme vardı * psikopat * hani sürekli söyle olsun ama böyle de olsun istiyorum diyordu,seninki ona benzemiş be canım uzun olsun ama kısa olsun katlı olmasın ama uçlarda kat olsun :26::26: ben bile karar veremedim sana şimdi sen kendine verememişsin çok değil....
en güzeli git bu derdini adam gibi iyi bir kuaföre anlat en güzel cevabı o verir sana şimdi yüz şeklini bilmiyoruz saç rengini bilmiyoruz öyle desek olmaz böyle desek de olmaz

yalnız tek diyeceğim şey USTURA kullandırtma....mahvediyor saçı .... [oh be diyecek bir şey buldum sonunda ]

uçlara ustura kullanıp düz kestirsen hoş olur bence. kendim görüşümü söylemek gerekirse v şekli kesim artık ilgi çekici değil.

ustura kullanırsan çok küt duracağını sanmıyorum. katları uzatman iyi olmuş o model de çok sıradanlaştı. ama arkadaşın dediği gibi usturayla kesilmiş yerler hemen yıpranıyor ve yanıyor.

ben düz makasla kestirdim çok küt duruyor. ama kullanması çok rahat tabi. uçlar çok kalın olduğundan düzleştirince iyi durmuyor.tek sorun bu.

Son düzenleme:
Evet canım aynen öyle olmuşum cidden,şimdi yeniden okudum da :) Uzun olsun ama kısa olsun demedim ama neyse :44: Aslında kısaca söylemek istediğim arkasını oval mi düz mü kestirsem hangisi rahat olur du* Fazla karışık yazmışım yorumun için çok sağol.

Canım sağol,benimde net kararım bu yönde.Böyle saçlarımı toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyor onun dışında iyi ama ben sıkıldım.Artık arkasını düz kestirince çok küt durmasın diye de mecburen uç kısımlarını usturayla incelttiricem.Normalde katlarını da öyle yaptırıyorum çünkü.Başka türlüsü de olmuyo yoksa Deryasın dediği gibi psikopata bağlayacağım Şimdi kesim tarihini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…