• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi için fikir verebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Saçlarım göğüs hizasında.Uzun katları var yan saçlarımda perçemlerimde uzun.U kesim.
Şimdi saçlarımı uzatıcam uzuyorlarda onda bi şikayetim yok sağolsunlar.
Şekilde veriyorum.
Sağlıklılarda.Uçlarında kırık yok.
Ama gel gelelim ben artık bu kesimi istemiyorum.Zor oluyor kullanması.ben saçlarımı doğal haliylede kullanabilcek bir kesim istiyorum.Ne kısa ve sık katlı nede uzun katlı.
İstediğim yan saçlarım çok kısa olmayacak şekilde abartısız bir üçgen(V) kesim , aralarda sık olmayan orta boyda orantılı katlar , (ancak aslan yelesi modeli değil istediğim hani üstler katlı altlar pırasa değil yani) perçemlerim uzun ,uçları sivri, Saçlarımın uzunluğunu belli eden ama uzun diyede öyle püskül gibi değil , doğal haliyle kullanabilceğim havalı bir kesim istiyorum.
yani şöyle
$262862_2012535683406_1544190645_32152821_1292764_n_large.jpg $293116_2509038524539_1210375471_33048694_583692467_n_large.jpg $52385829_GjD84rrg_c.jpg $cats.jpg $th_659886208_LucyHale_22ndGLAADMediaAwards_10_122_342lo.jpg $tumblr_l8oilx4n1T1qbv55po1_500_large.jpg $tumblr_lnzygzAMsN1qzkta6o1_500_large_large.jpg $tumblr_lpm8e05QwY1qfukq0o1_500_large.jpg $tumblr_lqydefUPId1qi4y3bo1_500_large.png $tumblr_lrlhxu8zxW1qjoiipo1_500_large.jpg $tumblr_lrq9kvGgEr1qb9jtro1_500_large.jpg $tumblr_lrrqx3rniM1qkcf8ao1_500_large.jpg $tumblr_lscke2VucX1qm0zyqo1_500_large.jpg $tumblr_lv2krtxgsj1r6mky0o1_500_large.jpg $y_d19fd4ab_large.jpg $z220362727_large.jpg $cemre-kemer-resimleri-102.jpg $cemre-kemer-resimleri-105.jpg $cemre-kemer-resimleri-211.jpg $cemre-kemer-40.jpg $cemre-kemer-resimleri-101.jpg

Baya fotoğraf koydum istediğimi anlayın diye.
Ben bu kesimi kuoföre nasıl anlatıyım ?
Aranızda bu kesimde saçı olan varsa memnunmu?
Kestirmek için saçlarımın uzamasınımı bekleyeyim yoksa şimdi kesilsinmi?

Lütfen yardımcı olun saçlarım hiç formunda değil.:59::29:

Son düzenleme:
Kuaförler ne yazık ki istediğimiz modeli yapabilmek için inanılmaz kısaltıyorlar,saçlarım uzunken (belimde) kuaföre gitmiştim,sıkı sıkı tembihledim,kesti ve ben ilk kez kuaförden memnun çıkmıştım ve bu modeli elde edebilmiştim sonunda ama şu an kısa bop model kestırdım,4 aylık bı kızım var bakımı zor oluyordu...bence uzatın sonra şekıl verılsın,her kuaföre güven olmuyor çünkü :(

Kuaförler ne yazık ki istediğimiz modeli yapabilmek için inanılmaz kısaltıyorlar,saçlarım uzunken (belimde) kuaföre gitmiştim,sıkı sıkı tembihledim,kesti ve ben ilk kez kuaförden memnun çıkmıştım ve bu modeli elde edebilmiştim sonunda ama şu an kısa bop model kestırdım,4 aylık bı kızım var bakımı zor oluyordu...bence uzatın sonra şekıl verılsın,her kuaföre güven olmuyor çünkü :(

Haklısınız kuoförü tehdit edicem sonunda zevkmi alıyorlar ne kesip durmaktan.Uzatıp kestircem bencede daha iyi olacak şimdilik böyle idare edeyim.Ah böyle olsalar başka ne isterim ki:31:

Bence de uzat kestir.al eline de bu fotoğraflardan birkaçının çıktısını ööle git.Başka türlü zaten tarifi de anlamıyorlar :50:

Saclarim uzadiginda istedigim sekil. Uzun ve modern.
Bizim istedigimiz sanirim su; katlar cok kisa olmayacak, omuz hizasinin biraz altinda gögüs hizasi civarinda olacak, diger kisimlar bele degecek. Uclar bol ara makasli ve sivreltilmis olmali, yalniz ustura kullanilmamali. Tiftik tiftik yapiyor cünkü.
Bunun icin saclarimizi biraz uzatip bizi gercekten iyi dinleyen, ne istedigimizi anlayabilen bir kuaföre danismaliyiz.

Saclarim uzadiginda istedigim sekil. Uzun ve modern.
Bizim istedigimiz sanirim su; katlar cok kisa olmayacak, omuz hizasinin biraz altinda gögüs hizasi civarinda olacak, diger kisimlar bele degecek. Uclar bol ara makasli ve sivreltilmis olmali, yalniz ustura kullanilmamali. Tiftik tiftik yapiyor cünkü.
Bunun icin saclarimizi biraz uzatip bizi gercekten iyi dinleyen, ne istedigimizi anlayabilen bir kuaföre danismaliyiz.

Aklımı okudun aklımı :1:
Valla uzatıcam koyucam önüne bu fotoğrafları yanlar kısa olmayacak göğüs hizasında olacak enine doğru fazla gitmeyecek (yani bazen yanları enine doğruda kısaltıyorlar ozaman arkadaki uzun saçları sakladığında aynı bob modeli)bele doğru giden saçlar 2 tane sık olmayan orta boyutta orantılı katlar halinde inecek.yani çok az bi tutamı koltuk altı hizasında diğer az bi tutam yandaki saçlarla aynı orantıda olarak göğüs bitişi hizasında olacak.Saç uçları sivri ancak usturayla kesilip pırçık pırçık değil.Perçemler uzun kalacak.ve yandaki saçların boylarının orantısıyla abartısız üçgen kesim olacak
Acilen uzaaaatmalıyımm:23:

Back