Saçlarım göğüs hizasında.Uzun katları var yan saçlarımda perçemlerimde uzun.U kesim.
Şimdi saçlarımı uzatıcam uzuyorlarda onda bi şikayetim yok sağolsunlar.
Şekilde veriyorum.
Sağlıklılarda.Uçlarında kırık yok.
Ama gel gelelim ben artık bu kesimi istemiyorum.Zor oluyor kullanması.ben saçlarımı doğal haliylede kullanabilcek bir kesim istiyorum.Ne kısa ve sık katlı nede uzun katlı.
İstediğim yan saçlarım çok kısa olmayacak şekilde abartısız bir üçgen(V) kesim , aralarda sık olmayan orta boyda orantılı katlar , (ancak aslan yelesi modeli değil istediğim hani üstler katlı altlar pırasa değil yani) perçemlerim uzun ,uçları sivri, Saçlarımın uzunluğunu belli eden ama uzun diyede öyle püskül gibi değil , doğal haliyle kullanabilceğim havalı bir kesim istiyorum.
yani şöyle
Baya fotoğraf koydum istediğimi anlayın diye.
Ben bu kesimi kuoföre nasıl anlatıyım ?
Aranızda bu kesimde saçı olan varsa memnunmu?
Kestirmek için saçlarımın uzamasınımı bekleyeyim yoksa şimdi kesilsinmi?
Lütfen yardımcı olun saçlarım hiç formunda değil.
Şimdi saçlarımı uzatıcam uzuyorlarda onda bi şikayetim yok sağolsunlar.
Şekilde veriyorum.
Sağlıklılarda.Uçlarında kırık yok.
Ama gel gelelim ben artık bu kesimi istemiyorum.Zor oluyor kullanması.ben saçlarımı doğal haliylede kullanabilcek bir kesim istiyorum.Ne kısa ve sık katlı nede uzun katlı.
İstediğim yan saçlarım çok kısa olmayacak şekilde abartısız bir üçgen(V) kesim , aralarda sık olmayan orta boyda orantılı katlar , (ancak aslan yelesi modeli değil istediğim hani üstler katlı altlar pırasa değil yani) perçemlerim uzun ,uçları sivri, Saçlarımın uzunluğunu belli eden ama uzun diyede öyle püskül gibi değil , doğal haliyle kullanabilceğim havalı bir kesim istiyorum.
yani şöyle
Baya fotoğraf koydum istediğimi anlayın diye.
Ben bu kesimi kuoföre nasıl anlatıyım ?
Aranızda bu kesimde saçı olan varsa memnunmu?
Kestirmek için saçlarımın uzamasınımı bekleyeyim yoksa şimdi kesilsinmi?
Lütfen yardımcı olun saçlarım hiç formunda değil.
Son düzenleme: