• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sac kasima aliskanligi...

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Selam arkadaslar kardesimin bi ara sorunlari vardi.. ayrilik acisi saclarini kasimayi aliskanlik etmis. Bit uyuz falan yok yanlis anlasilmasin.. kepek var sadece. Aliskanlik olmus simdide hala kasiyo sacini cani sıkıldıginda.. herkes napiyosun yapma falan diye ustune gidiyo. Nasil gecer bu aliskanlik bana kendimde degilken oluyo farketmiyorum aliskanlik diyor.. nasil gecer bu

Selam arkadaslar kardesimin bi ara sorunlari vardi.. ayrilik acisi saclarini kasimayi aliskanlik etmis. Bit uyuz falan yok yanlis anlasilmasin.. kepek var sadece. Aliskanlik olmus simdide hala kasiyo sacini cani sıkıldıginda.. herkes napiyosun yapma falan diye ustune gidiyo. Nasil gecer bu aliskanlik bana kendimde degilken oluyo farketmiyorum aliskanlik diyor.. nasil gecer bu
O aliskanlik bende de var maalesef birakamiyorum ara ara tekrar basliyorum.
Kasiyip oynadikca yara oluyor, streslendikce iyice oynayip yaralarla oynamak rahatlatiyor. Bir ara uykuda esim ellerimi tutuyordu cok sert kasiyordum hirsli hirsli.
Tirnaklarimi kisa kullaninca kasimak zevk vermiyor(rahatlatmiyor), kisa tirnak ilk cozum.
Sonra yaralarim icinde losyon ve ozel sampuanlar tabii kafasini rahat tutmaya baksin.
Saglam psikolojiye sahip olmak lazim bide.

Aynı sorun bende de var kaşıyıp kaşıyıp yara yapıyorm snra kabuk bağlayan yaralarla uğraşıyorm koparıyorm falan kendimi bildim bileli var 27 yaşındayım hala geçmedi :) Aynen kısa tırnak olunca zevk vermiyor ama yalan yok tırnaklarımı sırf o yüzden çok kısaltmadğım doğrudur :( Farkettim de yorum yaparken bile bi elim kafamda :confused:

Aynı sorun bende de var kaşıyıp kaşıyıp yara yapıyorm snra kabuk bağlayan yaralarla uğraşıyorm koparıyorm falan kendimi bildim bileli var 27 yaşındayım hala geçmedi :) Aynen kısa tırnak olunca zevk vermiyor ama yalan yok tırnaklarımı sırf o yüzden çok kısaltmadğım doğrudur :KK43: Farkettim de yorum yaparken bile bi elim kafamda :confused:
Ahaha delii :) nasil gecerr acaba sıkıntidan oluyo iste

İşte bende onu diyorm ya geçmiyo:olamaz:Annem saçını kazıtıcam artık derdi ben denemedim ama belki işe yarayabilir:KK4:

Aynı sorun bende de var kaşıyıp kaşıyıp yara yapıyorm snra kabuk bağlayan yaralarla uğraşıyorm koparıyorm falan kendimi bildim bileli var 27 yaşındayım hala geçmedi :) Aynen kısa tırnak olunca zevk vermiyor ama yalan yok tırnaklarımı sırf o yüzden çok kısaltmadğım doğrudur :KK43: Farkettim de yorum yaparken bile bi elim kafamda :confused:
Bende bayılıyorum kafamı kaşımaya, özellikle bir şey okurken.

Ahaha bende var aynisi bayadir yapmiyordum daha dun laf isittim esimden:-)
Genelde dusunceli oldugum zaman yaparim hic farkinda olmadan deli gibi kasiyorum,esim dedi aha yine neye taktin kafani bitlenmis gibi kasiyorsun:-)

Ben üzüldüğümde ağladığımda sinirliyken durmadan kaşırım saçlarımı diplerini falan yara ederim çoğu zaman ama geçmiyor elime vuruyorlar yok yani olmuyor

Bahsettiğiniz belirtiler,seboreik dermatite benziyor,bir çeşit mantar hastalığı,kimisi kuru kepek,kimisi aşırı yağlanma yapar,netten araştırabilirsiniz,sebebi aşırı stres ve baharatlı yiyeceklerdir.

geçmez..

Tamamen takıntı haline getirmiş de olabilir. Strese bağlı ürtiker, egzama tarzı birşeyde olabilir. Kafa derisinde kepek gibi pullanma, kizariklik vs var mı ki. Bir cildiye uzmanina ya da psikiyatre muayene olmasinda fayda var.

benimde stresten kafamın içinde yaralar çıkar onları kaldırıp kaşımak çok güzel oluyor. hatta bir dönem saçlarımı koparıyormuşum farketmiyordum. tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. muhtemelen stresli yada kendinin bile farketmediği ama üzüldüğü şeyler vardır.

Back
X