- 15 Şubat 2022
- 32
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Cocuk emdigi icin ihtiyaci olan tum vitaminleri, mineralleri, besinleri senden ve sutunden aliyor. Lohusalikta da mesela dislerde de cok cabuk curume oluyor. Cunku cocuk ihtiyaci olan kalsiyumu anneden karsiliyor.Evet cok ilginc degilmi hamileyken hic dokulmedi beni acayip saclarim gurlesti. Sandim ki folikasit iciyorum diye dokulmuyor ama alakasi yok. Belki bi tik fayda ediyor. Ayni zamanda kan hapi da bi tik fayda ediyor olabilir.
Ama onu gectim ostrojen vs hormonlar hamilelikte yuksek pldugu icin sanirsam hic dokulmuyor.
Benim de dokulmem var biliyorum ki testesteron yuzunden. Keltos erkeklerin hepsinde testeron yuksekligi var mesela.
Anlamiyorum ki testesteronum neden yukseliyor. Pco yukseltiyor diyorlar o da 10 yildir var lanet şey.
Testesteron yuksekligi erkek tipi dokulme yapiyor genelde tepe bolgesinden saclar dokuluyor.
Saçlarınıza mezoterapi yaptırabilirsiniz 5-6 seansla kendini toparlar .Dıştan yapılan hiç bi bakım saç köklerine etki etmez.Merhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Merhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Geçmiş olsun, doktor bir tanıdığıma her sabah aç karna bir diş sarımsak yutmasının faydalı olduğunu söylemişti , deneyin zarar gelmezMerhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Olur merak etmeyin ama kimyasallardan uzak durun. Market şampuanları bile zarar veriyor saça. Temiz icerikli şampuan kullanın.Eskiden çok gürdü boyadan hep bu hale geldi 2 aydır hiç ışıl işlem uygulamıyorum geçen hafta mezoterwpiye başladım yne eskisi gibi olurmu yaşayan varmı böyle bişey
Saçkıran mı acaba??Merhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Saraçoğlunun, ısırgan otlu şampuanı çok çok iyi. Kısa sürede ve çok etkili. Tavsiye ederimMerhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Saraçoğlu ısırganotlu şampuan acaip etkili. Benim ciddi açılmalarım olmuştu kısa sürede geçti tavsiye ederimBenim de oluk oluk dökülür saçlarım herşeyin başı stres keşke kafaya takmasak rahat olsak … ne kadar stres yaparsak o kadar kötü geri dönüşü oluyor bize stresten uzaklaşmanın biraz da olsa kendinizi rahat hissetirecek mutlu edecek hobiler aktiviteler bulun
Birde bu saç işi sanırım biraz genetik çevremde biri var çok ünlü markaların takviye edici ilaçlarını kullandı ama bi etki etmedi yapmadığı şey kalmadı sanırım genlerden de oluyor…
Yok değil doktora gittim normal dedi ama biliyorum eski saçımıSaçkıran mı acaba??
TesteSteron yüksekliği erkekte dökülme olmasın diye veya kadında ... Onlenemiyor mu hormon takviyeleri ileEvet cok ilginc degilmi hamileyken hic dokulmedi beni acayip saclarim gurlesti. Sandim ki folikasit iciyorum diye dokulmuyor ama alakasi yok. Belki bi tik fayda ediyor. Ayni zamanda kan hapi da bi tik fayda ediyor olabilir.
Ama onu gectim ostrojen vs hormonlar hamilelikte yuksek pldugu icin sanirsam hic dokulmuyor.
Benim de dokulmem var biliyorum ki testesteron yuzunden. Keltos erkeklerin hepsinde testeron yuksekligi var mesela.
Anlamiyorum ki testesteronum neden yukseliyor. Pco yukseltiyor diyorlar o da 10 yildir var lanet şey.
Testesteron yuksekligi erkek tipi dokulme yapiyor genelde tepe bolgesinden saclar dokuluyor.
GerçektenmiÇok aşağı düşmüş gerçekten, toparlanacak gibi gelmedi bana. Siz yirmi yaşında mısınız
O da 110 liraydi sanki, çok pahalı değil mi incecik şişeSaraçoğlunun, ısırgan otlu şampuanı çok çok iyi. Kısa sürede ve çok etkili. Tavsiye ederim
Genetik dökülmw miydi? Saç çıkarıyor mu yani?Saraçoğlu ısırganotlu şampuan acaip etkili. Benim ciddi açılmalarım olmuştu kısa sürede geçti tavsiye ederim
Yazdığıniz üzücüÇok aşağı düşmüş gerçekten, toparlanacak gibi gelmedi bana. Siz yirmi yaşında mısınız
İkisinide yapıyorum şuanMerhaba kemik iliği Yağı sürüp streç sarıp haftada bir gün 2 saat bekletebilirsiniz
Ayrıca sampuaninizin içine 15 damla çam terebentin yağı koyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?