- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 28
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Benim de oluk oluk dökülür saçlarım herşeyin başı stres keşke kafaya takmasak rahat olsak … ne kadar stres yaparsak o kadar kötü geri dönüşü oluyor bize stresten uzaklaşmanın biraz da olsa kendinizi rahat hissetirecek mutlu edecek hobiler aktiviteler bulunMerhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Çok aşağı düşmüş gerçekten, toparlanacak gibi gelmedi bana. Siz yirmi yaşında mısınızSizce dolarmı boyadanda biraz inceldi ondan olabilirmi
Sizce dolarmı boyadanda biraz inceldi ondan olabilirmi
Tabiiki de dolar, ben çok daha kötü hayal ettim.Sizce dolarmı boyadanda biraz inceldi ondan olabilirmi
Merhaba kemik iliği Yağı sürüp streç sarıp haftada bir gün 2 saat bekletebilirsinizMerhabalar. 1 senedir ailevi sebeplerden ötürü saçım dökülüyor. Geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım b12 ve ferritinim düşük çıktı takviye yazdı birde biotin. Dün kardeşim fotoğraf çekmiş arkadan birde ne göreyim şu saç ortası ici varya arkaya doğru inmiş çok ama çok üzüldüm.Daha kaç yaşındayım ya böyle bişey yaşayan varmı?
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Sizce dolarmı boyadanda biraz inceldi ondan olabilirmi
Dogumdan sonra lohusalikta saclar cok dokuluyor. Sonra dokulme duruyor.Saç ortasının adı iviymiş demek yeni öğrendim. Benimde öyle oldu canım 20 li yaşlardayken sonra durdu şimdi 2. Çocuğu doğurdum hala o seviyede. Neden düştü tam bilmşyorum ama ilerlemedi
Evet cok ilginc degilmi hamileyken hic dokulmedi beni acayip saclarim gurlesti. Sandim ki folikasit iciyorum diye dokulmuyor ama alakasi yok. Belki bi tik fayda ediyor. Ayni zamanda kan hapi da bi tik fayda ediyor olabilir.Dogumdan sonra lohusalikta saclar cok dokuluyor. Sonra dokulme duruyor.
Ben herseyi denemistim gecmedi kendi haline biraktim. Ustumden hep sac topluyorum. Hele lohusalikta nasil kel kalmadim sasiriyorum.Karanfil kürü birde ısırganotu bende çok işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?