- Konu Sahibi cimcime2709
ah denemediğimiz formül kalmadı :gitme:
inşallah bu işe yarar :Saruboceq:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
inşallah bu işe yarar :Saruboceq:
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cok güldüm yazilanlara bence hepbirlikte elele verip bir kimya labaratuvari acalim. kaydirigubbakcemile3 ....
Dün esime dedimki ; mandalina kabuklarini cöpe sakin atma bir kösede topla dedim. Esimde dediki ne yapacaksin. 6 yasindaki oglumda diyorki sacina yag yapacaktir baba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 esimde güldü durdu yüzüme baka baka. Coluk cocugun maskarasi olduk artik .
:ecrin_bebek: faırlıke ben turplu suyuda deneyenlerdenım bu arada :)))
bana aktarcı arkadasım onerdi bunu yaklasık 3 gundur denıyorum ... saclarımı yenı boyatmsıtım sarıya solemıstım hatrlarsanız :)) 3 gunun sonunda sacımın uzadıgını farkettım bı tek ben deıl komsularıımızda annemde aynı sekılde tepkı verdı ne cabuk dıplerın gelmıs dıye cok sevındım acıkcası :))) cunku uzatmak ıcın baya caba harcayanlardanım sızlerede twsıye edıyorum meyvelerınde ınsan vucuduna bır cok faydası var çörek otuda bi bitki deilmi bak içinde bitkide vara.s.