- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
tşkkrler cnm fotoğraf için. Bende siyahtan döndüm aslında kızıllı doreli renkleri sevmiyorum ama merak ettim 7.3ü güzel bir renkmiş. Ben en son loreal excellence 8.1 le 9.1 karıştırdım boyadım ama hiç küllü olmadım yani olduysamda aktı gitti zaten. Şimdi majirel alıcam bi dahaki boyamaya &6lık oksidan kullanıcam boyayı hazırlarken içine ne kdar oksidan eklemeliyim sanırım majirelin oksidanı fazla konuluyormuş ve igora turuncu azaltıcı alıcam. saçımın fotolarını koyuyorum bana majirelden ne önerirsin ve turuncu azaltıcıdan ne kadar eklemeliyim tşkkrler şimdiden :)
Canım küllüde 1. Hatan 8 ve üstündeki küllüleri karıştırman olmuş. Mesela 7.1 ile 6.1 karıştırıp boyasan harika koyu küllü kumral olur.
2. Si sakın majirel le igora karıştırma , majirelin zaten kendine has bir turuncu azaltıcısı (yani majirel mix mavi boya diye geçiyor) şimdi evde küllü olmak çok zor ama ben yinede anlatıcam. Kardeşim doğal saçına kuaförde boya yaparken dikkat etmiştim majiblond 901S ile güzelce açıp üstüne 8.1 majirel boyamıştı onun da üstüne 9.23 inoa ile cila atmıştı tam ivana sert rengini tutturmuştum. Ama tabi bu doğal saçtı. Tabi majiblond açıcı nüansı da var ama boyalı saça tutarmı denemediğim için yanlış yönlendirmek istemem
Gelelim sana , şimdi saçındaki doreyi almak için 50 ml majirel 8.1 i 75 ml %6 oksidan krem ile karıştır. Majirel de çabuk bitiyor o yüzden 2 kutu al nolur ne olmaz. Sonra boyama bitince kapta kalan boyaya 5ml yavaş yavaş damlaya damlaya hırpalamadan su koy karıştırıp saçına sür. İlk başta saçının doresini alıcak. Sonra 2 hafta akmasını bekle akmışlık hissi içine oturunca
Hala turunculuk var ise ; yine 8.1 i 75 ml oksidan ile %6 ile karıştır ilave olarak majirel mix colour mavi koy ama 1 cm kadar fazla değil.
Hala turunculuk yok iserengi canlandırmak ve oturtmak adına 8.1 i %6 oksidan ile karıştırıp direk saçına sür bu arada kalan son boyaya 5ml ılık su eklemeyi unutma ve MAJİRELİN SADECE 1 LİTRELİK BÜYÜK WELLA OKSİDAN DİYE GEÇEN üründen kullan özel renklerde biraz hassasiyet gerekli (ölçü kabı da al bence canım çünkü göz kararı yapamıyoruz bunları) majirel kullanma klavuzunu da anlatırım istersen