Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç gürleştirmek için neler yapıyorsunuz kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sarimsagi mi sütle kaynatiyorsunuz ?

off benim saçım çok fazla gür verebilirim yarısı! kızlar ben bu durumdan şikayetçiyim ya konuyu görünce biraz afalladım kusura bakmayın =)

off benim saçım çok fazla gür verebilirim yarısı! kızlar ben bu durumdan şikayetçiyim ya konuyu görünce biraz afalladım kusura bakmayın =)

Niye afalladın ki?

Saç dökülmesi yaşayan binlerce insan var.

Niye afalladın ki?

Saç dökülmesi yaşayan binlerce insan var.

ben saç dökülmesinden bahsetmedim konunun başlığına bakarsan eğer saç gürleştirmek için neler yapıyorsunuz yazıyor! saçı doğuştan az olup gürleştirmek isteyenlerden bahsettim.bende azalsın istiyorum artık.kuaförleri çocukluğumdan beri şok ediyorum.herkes bu yaşta bu kadar saç nasıl oluyor diyor!

canim 1 ay olmaz. sarimsak kabuguyla beklediginde bozulmayan birsey ama rendelediysen artik koruyamaz kendini bozulur. bence hazirladigin karisimi 1 haftalik yap 1 haftada tuket. 1 ayda bozulmustur o faydasini gormezsin bence.

kesinlikle saç bakım yağı en güzel ve doğal çözümdür. hint yağı, shea yağı, defne yağı, badem yağı susam yağı içeren saç bakım yağlarından kullanın, saçlarınız e vitaminine doysun, sonra sülfat ve tuz içermeyen şampuanlarla yıkarsanız, saçlarınız canlı kalır. çünkü sles ve tuz saçları aşındırır.

verdiğin tarifi anlayamadım ne kadar sarımsağı ne kadar sütle kaynatıyosun
kaynattıktan sonra sütle berabermi yağ katıp saça sürüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…