E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım bence ısırgan otunu dene gerçekten çok etkili.. sarımsak ta öledir ama kötü kokar beeeenaniknanik
canım geç gördüm galiba kusura bakma msj takibi konusunda pek iyi sayılmam, önceleri iki günde bir yaptım o zaman havalarda sıcaktı bende izinliydim, sonra haftada 2 ye düşürdüm şimdi 1 kere yapıyorum,bioksin,hc yağı, yılan yağı,hint yağı,bemiks be panten badem yağı,hepsini kullandım,Allah bilir ama sarımsak en iyisi geldi gibi geliyor bana,çıkan saçlarımda Maşaallah uzadı,artık boşluklar yok çok şükür,eşimde fark etti inanılmaz sevindim, bir ara durumu öyle abarttımki bildiğin sarımsağı olduğu gib baş halinde meyve sıkıcağından geçirdim saf sarımsak suyu sürdüm, ayy öyle koktu ki, sonra da bu ezip başıma koydum beklettim,o biraz daha az kokuyor, en azından cumartesi yapınca pazar kokmuyor, şimdi de yağın içinde kullanıyorum ama bak şöyle kullanan arkadaşlarda var,sarımsağı iyice ezip ılık zeytinyağıyla karıştır, öyle sür saçına yani macun kıvamında,ben çok memnunum inanki saçım daha az dökülüyor İnşaAllah sende memnun kalırsın, sevgiler canım
canım yaaaaaaaaa valla çok çok ihtiyacım olmadığı sürece ki allah etmesin inş.. sarımsak kullanamam yaw elim değince bile bikaç gün kalıyor kim bilir ne zaman geçer.. geçtiğin yeri kokutup gidrsincanım geç gördüm galiba kusura bakma msj takibi konusunda pek iyi sayılmam, önceleri iki günde bir yaptım o zaman havalarda sıcaktı bende izinliydim, sonra haftada 2 ye düşürdüm şimdi 1 kere yapıyorum,bioksin,hc yağı, yılan yağı,hint yağı,bemiks be panten badem yağı,hepsini kullandım,Allah bilir ama sarımsak en iyisi geldi gibi geliyor bana,çıkan saçlarımda Maşaallah uzadı,artık boşluklar yok çok şükür,eşimde fark etti inanılmaz sevindim, bir ara durumu öyle abarttımki bildiğin sarımsağı olduğu gib baş halinde meyve sıkıcağından geçirdim saf sarımsak suyu sürdüm, ayy öyle koktu ki, sonra da bu ezip başıma koydum beklettim,o biraz daha az kokuyor, en azından cumartesi yapınca pazar kokmuyor, şimdi de yağın içinde kullanıyorum ama bak şöyle kullanan arkadaşlarda var,sarımsağı iyice ezip ılık zeytinyağıyla karıştır, öyle sür saçına yani macun kıvamında,ben çok memnunum inanki saçım daha az dökülüyor İnşaAllah sende memnun kalırsın, sevgiler canım
kızlar inş.. tamamen durur dökülmeleriniz.. ipek ciğim üzülme pozitif olursan her zaman daha ii olur sonuçlarda belki daha ii olur beyinde bitiyor herşey:)) saçlarımın dökülmesi duracak de sev saçlarını oyy benim güzel saçlarım artık dökülmeyeceksiniz falan okşa onlarıinş. memnun kalırsın canım benm allah şifa versin inş üzme kendini ...
yarasıııınnnnnn:dance: canım çok kafayı takarsan bu seferde stresten dökülüra.s rahat ol uğraş ama sinirini bozmaa.. inş. ii geliğr yarına kadar:teselli:canım benim desteğin için çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum soranlara bile dökülmüyor saçım diyorum çünkü dersem hep dökülür şimdi ısırgan kaynatıyorum saçlarımı yıkamıcam yarına kadar iyice etki etsin.:Saruboceq: şu aralar tek uğraşım oldu ya kafayı yicem sandım bir ara saçlardan ısırgan otumu içiyorum sallamayarasın inşallah:)))
Ya eskiden böyle değilse kızlar mesela benim gibi annem 50 yaşında ve süper saçları var Ya kuzenim çok cılızdı saçları bir anda gürleştii şuan aslan yelesi gibi ...
14 yaşına kadar gayet sağlıklıydı saçlarım ve şuanki halinden baya gürdü
yaşım şuan 19 ve 16 yaşında incelmiş olduğunu farkettim kedi tüyü gibi..
14 yaşında perma yaptırdım ve çok dökülme vardı önceleri permada azdırdı tabiikafamçokkarıştı
önceleri umursamıyordu kestirmekse kestirmek, baya kısa kestiriyordum permanın verdiği
dalgalar gitsin diiyee..
dalgalar gitti ama saç aynı kaldıı hala dökülüyor ve demir eksikliği B12vitamini eksikliği var sebebi budur herhaldee ne deyim Bir anda saçım böyle olduu genetik olsa hep ince saçlarım olurdu hatta resim bulursam eklicem kızlar
kızlar inş.. tamamen durur dökülmeleriniz.. ipek ciğim üzülme pozitif olursan her zaman daha ii olur sonuçlarda belki daha ii olur beyinde bitiyor herşey:)) saçlarımın dökülmesi duracak de sev saçlarını oyy benim güzel saçlarım artık dökülmeyeceksiniz falan okşa onlarıinş. memnun kalırsın canım benm allah şifa versin inş üzme kendini ...
NE DEMEKa.s.MORAL VEREBİLİYORSAM NE MUTLU BANAŞeniz İNŞ. CANIM BİRAZ HAYATTA BAZI ŞEYLERE KARŞI VURDUMDUYMAZ OLCAKSIN... İNŞ. DÜZELİR GÜZELŞM SIKMA CANINI BİZ VARIZ YANINDA:teselli: CANIM BEN KULLANIYORUM İLAÇ BENİM DEMİR EKSİKLİĞİ İLERİ DÜZEYDE DR İLAÇ VERDİ 6 7 AY KULLANACAĞIM KESİNTİSİZ EKSTRA BİŞİ KULLANMASINA GEREK YOK DEMİŞ..O YÜZDEN İLACI KULLNMAYI BİTİREYİM İNŞ. BAKALIM...YİNE DE SAĞOL ŞEKERİM ÖPÜYORUMMŞenizcanım benim saol ya iyiki kadınlar kulubu var iyiki varsınız çok destek oldu bana,atlatcam canım inanıyorum ama çok kötü günler atlattım inşallah herşey bundan sonra daha iyi gitsin kansızlık sorunu olanlara önerim var hergün bir tatlı kaşığı harnup pekmezi için.
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?