Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç gürleştirme hikayem(resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
konu sahibi nerelerdesin..resimleri bende dahil kımse göremiyorr..lütfen sorulara cewap:)))ne kaadr zaman da ne kadar gürlestii...

bende gürleşsin istiorum eski saçlarımı istiorum sadece boyalardan mahfoldu en son erkek gibi kestrdim yandı saçlarım 3 ay oldu ensemde saçlarım we azz..özellikle karanfil suyunu bende yapiorum çünki küçükken annem hep sürerdi hemde uzatıoo. o sarımsaklı karışım benm içimi bulandırıoo aman allahım hala duruo kawanozda açmaya korkuorum ben şimdi 80 günlük kür yaptım kendime onları uygulucamm inş. stediğim sonucu alim eski saçlarıma kawuşim yeter.

cnm aynı seyy bende de war bende eski saclarımı istiyorumm..çok inceldi telleri we artık taramaya korkuyorumm..(((80 günlük kür demişsin..ne dir o öğrenebilirmiyim..ayyy inşallah işe yararr yaa.....

bende böyle palavradan konu açanlara ifrit oluyorum konu sahibi piyasada yok resimli demiş resimler ortada yok hikayede durum belli zaten devamlı boyaya boyaya işlem göre göre kopan ve dökülen saçlar kısa kestirip doğal haline bırakınca biraz da bakım yapınca eski gürlüğüne kavuşmuş olay bu kadar abartacak bişey yok kanımca, burdan bişey çıkmaz arkadaşlar

resımlerını qöremıorummm yardımcı olurmusun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…