- Konu Sahibi ela
-
ben ampullerimi kullanıyorum.ve dökülmemde oldukça azalma oldu.
ayrıca saçlarım da çok parlak ve sağlıklı görünüyorlar.durmak yok ...
nasıl kullanıyorsnuz
bilmeyenler olabilir ?
mrb arkadaşım benim şampuanım elseve 750 ml ve içine bal koydum çam terbenti ve bepantehen ampulde koymak istiyorum bi zararı olumu ve ne kadar koymalıyım.bide çam terbentinin fiyatı ne kadar.yardımcı olurmusun.?arkadaşlar bu karışım içine cam terebentini katın 15-20damla saçlarınıza parlaklık veriyor
hcbı zararı olmaz canmm.. çamterebentın de kucuk boyları 2 lira o da gayet uzun sure gıder sampuanında
arkaadaşlar bu ampulleri emzirirkrnde kullanabilirmiyiz.. saç derisinden direkt olaraak emilerek süte geçer mi. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
arkadaşlar memnun kaldım diyenlere soruyorum,sizin saçınızda dökülme vardı da ona mı iyi geldi yoksa zaten seyrekti de gürleştirme mi yaptı? Çünkü benim saçlarımda 1-2 senedir baya dökülme ve azalma var,bana da iyi gelir mi acaba dersiniz ??ben daha önce (yıllar önce) badem yağı kullandığımda sanki döküyor gibi gelmişti bana..sizinkini dökmedi mi??
walla ampullerı karstrr guzelcee bıde yumurta sarısı eklee azıcık da zeytın yagıı banyodan 2 saat oncee sur kafana bekle... yanlıs hatrlamıyorsam kasıntıyaa elma sırkesı önerıyolardı bı arastr ıstersen canm...ne ıcın kullanacksın bunları sen ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?