• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç gözeneklerim kapalı bu yüzden uzamıyor yardım edin bana

Saçınız ve saç deriniz için güzel ve uzun süreli bir çözüm! SATINIQUE Saç Derisi Serumu daha güçlü, daha düzgün, daha sağlıklı görünen saçlar yaratılmasına yardım etmek için saç derinizin yumuşaklığını geliştirmek üzere hızla çalışır.
Gözle fark edilebilen sonuçlar: Tek bir uygulama bile saçı ipeksi bırakır – saç dört kez daha düzgündür ve taranması %70 daha kolaydır! 15 günlük Yeniden Canlandırma Planının (gün aşırı kullanım) takip edilmesinden sonra kullanıcıların kuru saç derisi dökülmesinde* % 53 azalma görülmüştür. İlk saat içinde nemlenmede ortalama % 83 artış görülmüştür – nemlenme 24 saate kadar dayanır!

Saçınız ve saç deriniz için güzel ve uzun süreli bir çözüm! SATINIQUE Saç Derisi Serumu daha güçlü, daha düzgün, daha sağlıklı görünen saçlar yaratılmasına yardım etmek için saç derinizin yumuşaklığını geliştirmek üzere hızla çalışır.
Gözle fark edilebilen sonuçlar: Tek bir uygulama bile saçı ipeksi bırakır – saç dört kez daha düzgündür ve taranması %70 daha kolaydır! 15 günlük Yeniden Canlandırma Planının (gün aşırı kullanım) takip edilmesinden sonra kullanıcıların kuru saç derisi dökülmesinde* % 53 azalma görülmüştür. İlk saat içinde nemlenmede ortalama % 83 artış görülmüştür – nemlenme 24 saate kadar dayanır!

Üff. reklam yapmasana :86:

bir markanın mentollü saç toniği vardı kuaförüm uyguladıgında baş derimde öyle bir ferahlama hissettim ki iliklerime kadar hissettim nerdeyse saçlarım resmen nefes almıştı. sanıyorum bu sorundada işe yarayabilir

sipariş verdim canım yarın elimde olur bunu ne kadar süre bekletmek lazım durulanıyomu bu tonik

of of ne yaptıysam kar etmedi ne karbonat ne de başka bişey şeytan diyo git kazıt ne kapalı gözenek kalsın ne de başka bişey vallahi yapıcam en sonunda:47::47::47::47::43::43:

Saçında nasıl bir birikim olmuş öyle yahu... Karbonat doğru kullanıldığında tıkalı lavoboyu bile açar çok etkili bir maddedir. Hatta sık kullanmak sakıncalıdır saç üzerindeki herşeyi silip süpürdüğü için..

canım hayır durulamıyosun hiç bişey yapmıyosun hatta bunu banyıdan sonra saçın ıslakken sür diplerine masaj yap haftada 1 kere kullansan tıkanıklık geçene kadar yeterli olur fazlasıda saç derini inceltmesin aça aça ne biliyim az az kullan inş. geçer tatlım

Saçında nasıl bir birikim olmuş öyle yahu... Karbonat doğru kullanıldığında tıkalı lavoboyu bile açar çok etkili bir maddedir. Hatta sık kullanmak sakıncalıdır saç üzerindeki herşeyi silip süpürdüğü için..

eczacı bi tabaka olmuş artık seninki demişti ah bide ben bilsem ama yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim bi açılsa dipler çabuk uzar normalde benim saçlarım

eczacı bi tabaka olmuş artık seninki demişti ah bide ben bilsem ama yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim bi açılsa dipler çabuk uzar normalde benim saçlarım

Eczanede analiz yapanlardan bahsediyorsan onlar çok abartabiliyorlar. Elinde ona yönelik bir ürün varsa da öyle demiş olabilir. Saç uzama hızını da birçok faktör etkiler, bu illa ki diplerinin tıkalı olduğu anlamına gelmez. Tıkalıysa bile karbonatı masaj yaparak denediysen açmaması mümkün değil. Çok fazla ürün deneyip de yazık etme bence saçlarına ve hepsi kafa derisinden de emiliyor

cnm bitki dermanın ürünleri saç derisini soyuyor ve yeniliyor. bende eczanede saç diplerime baktırmıştım gözenekler kapalıydı. sonra bikti derman ürünelri kullandım (zorlu ve zahmetli oldu ama). 2 ay sonra tekrar analize gittim saç derisi temizelnmiş ve gözeneklerdeki saçalr büyümeye başlamıştı. zaten bu süreçte başımdaki derinin soyudluğunu gödüm. mesela güneşden yanana cildin soyulur ya hani kendin bile kaldırırsın o ölü deriyi baş deriside öyle oldu. yani saç derisi çok güzel temizledni. acaba tekrrdan kullansammı bilmiyorum.
ya da böyle saçı komple arındıracak bi şampuan yok mu acaba ne kadar kalıntı kapalı gözenek varsa açacak tertemiz yapacak keşke böyle şampuanlar üretilse:20::19:

Back