ya da böyle saçı komple arındıracak bi şampuan yok mu acaba ne kadar kalıntı kapalı gözenek varsa açacak tertemiz yapacak keşke böyle şampuanlar üretilse
ıyıde daha bır hafta oldu sodalı karısımı uygulayalı hemen ne beklıyorsunki?eskıden hızlı uzamasının sadece sac gozeneklerınle alakasıda yoktur bence cunku yas ılerledıkce sac uzamasıda yavaslıyor herkes ıcın bu boyle.hem eskıden gozeneklerınımı arındırıyordunkı cabuk uzuyordu?sımdı arada bır arındırna ıslemı yap haftada bırde sınamekılı kürden yap ve sabırlı ol bencesaç gözenekleri kapalı olduğu için ne yaparsam yapayım uzamıyor bir yılda belime inen saçlarım şimdi olduğu yerde sayıklıyor
Ducray diye bir şampuan var, onu tavsiye ederim..
bir markanın mentollü saç toniği vardı kuaförüm uyguladıgında baş derimde öyle bir ferahlama hissettim ki iliklerime kadar hissettim nerdeyse saçlarım resmen nefes almıştı. sanıyorum bu sorundada işe yarayabilir
ben de yaptırmıştım o testten bana da dökülmeyen kepek var dediler neyse ondan sonra tresan kullandım içine çam terebentini koyarak çok iyi geldi senelerdir kullandım onu daha bu kış yeni bir şampuana başladım çok çok memnunum reklam gibi anlaşılmaz umarım salicade ve prozinc şampuanlar
şimdi salicade kahverengili bir şişede olan onu haftada bir yapıyorsun saçını iki kez yıkıyorsun ikincide 5 dk bekletiyorsun rengi de kahve hatta kimilerine ağır bir koku gibi geliyor ama ben seviyorum canım bunu ilk yaptığında anlayacaksın saç diplerinden gıcır gıcır ses geliyor ben artık haftada 2 kez kullanıyorum bişey olmuyor
prozinc de diğer şampuandan kalan günlerde kullanıyorum mis gibi kokuyor pırıl pırıl oluyor saçlarım ve şakak kısımlarımda incecik tüylerim vardı karardı onlar tabii bu şampuanlara ek olarak saç kremi kullanıyorum o da revigen evet biraz pahalı oluyor hepsi ama saç için değer canım ben set halinde aldım şampuanları iki prozinc iki salicade 45 tl revigen 30 tl ama baya gidiyor... kremi saç diplerine değdirmiyoruz
ve 2 haftadır da sinameki kürü yapıyorum çok memnunum tavsiye ederim[/QU canım ya çok saol önerilerin için ama saçlarım kuru olduğu için çam terebentin dahada kuruttu bıraktım prozinc şampuanı çok duydum ama kullanmadım hiç bu aralar o kadar çok şampuan değiştirdimki saçlarım artık dayanamayacak şu an vichy kullanıyorum ama denerim bunları da önerilerini değerlendiricem yardımın için çok saol
hangi marka canım o
ossion saç toniğiydi canım mentollü. googledan aratıp faydalarınıda oku istersen. saçın resmen hava alıyo nane ferahlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?