Saç Uzatma Yöntemleri Saç gözeneklerim kapalı bu yüzden uzamıyor yardım edin bana

ya da böyle saçı komple arındıracak bi şampuan yok mu acaba ne kadar kalıntı kapalı gözenek varsa açacak tertemiz yapacak keşke böyle şampuanlar üretilse

Canım sorularını yeni gördüm kusuruma bakma. Bir yemek kaşığı sodayı biraz suyla karıştır veya azıcık bir şampuanla (masaj yapmak kolay olsun diye). Şampuanının tümüne karıştırma. Sodayı tamamn arındırdıktan sonra da sirkeli su dök üzerinden.

Bu bir arındırma işlemidir, iki günde bir yapılmaz. Bir kez yap, saçlarındaki birikime göre sonra yine yaparsın. Ben iki ayda bir falan yapıyorum. Bazen ayda bir

Sonuç ne bekledin tam anlamadım ama bunu yapınca kafa derin ve saçların eski hamam sabunuyla yıkanmış gibi gıcır gıcır oluyor, saçtaki birikimleri alıyor.

Bunu yaptıktan sonra saçlarına nazik davran çünkü üzerinde hçbir kalıntı kalmayınca biraz nazik hale geliyorlar. Sirkeli su dökmeyi unutma

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Derin temizleme şampuanları da var, Kılıçbalığı kullanıyordu. Ona sorabilirsin özel mesajla, veya görürse buraya yazar zaten kendisi de

saç gözenekleri kapalı olduğu için ne yaparsam yapayım uzamıyor bir yılda belime inen saçlarım şimdi olduğu yerde sayıklıyor

dün aktarcığımla sohbet ederken sürekli gidip sohbet ettiğim bi insan kendisi bana fiytonun defne ve zeytin özlü sampuanını tavsiye etti kuru saçlara kepeğe ve kaşıntıya hızlı etki diye yazıyo üzerinde daha ilkkez şimdi yıkayıp çıktım bilmiyorum ama inşallah açar kapalı gözenekleri defnenin böyle bi etkisi olduğunu biliyodum zaten eğer işe yararsa buraya yazıcam sonuçları benim gibi böyle gözenekleri kapalı olanlar faydalanır en azından sadece bunu kullanıp etkisinin nasıl olduğunu görmek istiyorum bakalım hadi hayırlısı

Naneli Saç Bakımı

Saç derinizin gözeneklerini açmak için bu kürü uygulamak çok faydalı olabilir. Naneli saç bakımı, saç derinizi ferahlatacak ve gözeneklerin açılmasını sağlayacaktır.

Malzemeler,

2 yemek kaşığı kadar taze ya da kuru nane
1 litre sıcak su
Hazırlanışı ve Uygulaması,

Suyu ve naneyi kapaklı bir kaba koyun
demlenmesi için 15 dakika bekleyin
15 dakika sonra karışımı süzün.
Bu anneli karşımı saçlarınızın dibine sürün
10 dakika kadar bekleyin.
Ilık ve bol suyla durulayın.
Naneli saç bakımını uyguladıktan sonra saç diplerinizin nefes aldığını hissedeceksiniz. Bunun yanı sıra bir de biberiyeli saç bakımı var.

Saç Derisi Bakımı
Biberiyeli Saç Bakımı

Biberiye; içerisindeki maddeler sayesinde saçlarınızın dibinde kan akışını hızlandıracak ve saçlarınıza canlılığını kazandıracaktır. Bu kürü haftada bir ya da iki kes uygulayabilirsiniz.

Malzemeler,

1 yemek kaşığı biberiye yağı
1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
Hazırlanışı ve Uygulaması,

Bir kasede zeytinyağı ve biberiye yağını karıştırın
Bu karışımı saç diplerine yedirin.
15 dakika kadar bekleyin.
15 dakika sonra saçlarınızı şampuanla yıkayın
Ilık ve bol su ile durulayın
alıntıdırı

saç gözenekleri kapalı olduğu için ne yaparsam yapayım uzamıyor bir yılda belime inen saçlarım şimdi olduğu yerde sayıklıyor
ıyıde daha bır hafta oldu sodalı karısımı uygulayalı hemen ne beklıyorsunki?eskıden hızlı uzamasının sadece sac gozeneklerınle alakasıda yoktur bence cunku yas ılerledıkce sac uzamasıda yavaslıyor herkes ıcın bu boyle.hem eskıden gozeneklerınımı arındırıyordunkı cabuk uzuyordu?sımdı arada bır arındırna ıslemı yap haftada bırde sınamekılı kürden yap ve sabırlı ol bence

of of ne yaptıysam kar etmedi ne karbonat ne de başka bişey şeytan diyo git kazıt ne kapalı gözenek kalsın ne de başka bişey vallahi yapıcam en sonunda

ben de yaptırmıştım o testten bana da dökülmeyen kepek var dediler neyse ondan sonra tresan kullandım içine çam terebentini koyarak çok iyi geldi senelerdir kullandım onu daha bu kış yeni bir şampuana başladım çok çok memnunum reklam gibi anlaşılmaz umarım salicade ve prozinc şampuanlar
şimdi salicade kahverengili bir şişede olan onu haftada bir yapıyorsun saçını iki kez yıkıyorsun ikincide 5 dk bekletiyorsun rengi de kahve hatta kimilerine ağır bir koku gibi geliyor ama ben seviyorum canım bunu ilk yaptığında anlayacaksın saç diplerinden gıcır gıcır ses geliyor ben artık haftada 2 kez kullanıyorum bişey olmuyor
prozinc de diğer şampuandan kalan günlerde kullanıyorum mis gibi kokuyor pırıl pırıl oluyor saçlarım ve şakak kısımlarımda incecik tüylerim vardı karardı onlar tabii bu şampuanlara ek olarak saç kremi kullanıyorum o da revigen evet biraz pahalı oluyor hepsi ama saç için değer canım ben set halinde aldım şampuanları iki prozinc iki salicade 45 tl revigen 30 tl ama baya gidiyor... kremi saç diplerine değdirmiyoruz

ve 2 haftadır da sinameki kürü yapıyorum çok memnunum tavsiye ederim

bu arada şakak dedim ama şakağın üs kısmı yani kahkülümün altları seyrekti benim çok güçlendi oralar

bir markanın mentollü saç toniği vardı kuaförüm uyguladıgında baş derimde öyle bir ferahlama hissettim ki iliklerime kadar hissettim nerdeyse saçlarım resmen nefes almıştı. sanıyorum bu sorundada işe yarayabilir

Son düzenleme:
ossion saç toniğiydi canım mentollü. googledan aratıp faydalarınıda oku istersen. saçın resmen hava alıyo nane ferahlığı

şimdi bnde aynısı dicektm kuaför yapmıştı 2 gün kafamda rüzgar esintisi gibi bi his oldu saç köklerimi bile hissetmiştim ilk döküncede buz gibi bi şok etkisi yapıyo ama çok güzel bi ürün 7 tl mi neydi fiyatıda internettende bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…