Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sodasından bir miktar suya veya sade bir şampuana karıştır, kafa derisini güzelce ov. Durula, sonra da sirkeli suyla son kez durula. Saç gözeneklerin açılacaktır.
Şu anda kullandığın ürünlere devam etmek istersen yaklaşık 1 ay sonra aynı işlemi tekrarlayabilirsin, veya ihtiyacına göre
canım sampuanın tumune karıstırma karbonatı cunku her yıkadıgında kullanırsan sac derın tahrıs olur.sacının uzunluguna gore 1 yemek kasıgı sampuana bır o kadar karbonatı bı tabakta karıstır oyle yıka.ve 1 uygulamada ne beklıyosun hemen yahu sac bakımı sabır ısıdır yanı duzenlı uygula bunlarıben söylediklerini bu gün yaptım ilk kez henüz bi şey yok ne kadar sıklıkta yapsam iyi olur ben iki günde bir duş alırım da peki şampuanım 750 ml ne kadar karbonat koymam gerekiyor kabonat erimez mi içinde o zaman bi faydası olur mu:44:
tabıkı olur canım olazmı.en fazla 10-15 gunde bır yap.ayrıca tek basına karbonat uygulaması sacı uzatmaz bence yanı sıra sınamekı kürü2 günde bir yapmanın zararı olurmu acaba
çok saol canım inş geçer evet bi yaptır istersen kaşıntı falan varsa kesin kapalıdırKızlar biz de mi yaptırsak acaba şu testten saçlarıma ne sürdüysem fayda etmedi belki ondandır bu arada umarım geçer canım
tabıkı olur canım olazmı.en fazla 10-15 gunde bır yap.ayrıca tek basına karbonat uygulaması sacı uzatmaz bence yanı sıra sınamekı kürü
uygula haftada bır.sac derın temız oldugundan cok ıyı etkı alacaksın.sınamekılı kuru haftada bır yap,sampuanınada sarımsak kat sonucu goreceksın 8 hafta sonra
Benim hiç bir saç telim eşit uzamiyor bariz farkların olduğu yerler var bu yüzden mi acaba ? Saçlarım sarı dipler koyu koyu çıkınca net biçimde teller arasındaki fark gözüküyor