• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç gözeneklerim kapalı bu yüzden uzamıyor yardım edin bana

thalia83

bilsemki dönmeyecek
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
126
1
46
Ankara
eczanede yaptırdığım saç testinde gözeneklerimin kapalı olduğunu öğrendim nasıl açılır yardım edin bana ne olur:18:

Yemek sodasından bir miktar suya veya sade bir şampuana karıştır, kafa derisini güzelce ov. Durula, sonra da sirkeli suyla son kez durula. Saç gözeneklerin açılacaktır.

Şu anda kullandığın ürünlere devam etmek istersen yaklaşık 1 ay sonra aynı işlemi tekrarlayabilirsin, veya ihtiyacına göre

yani bitkisel şampuan kullanmak lazım peki önerebileceğiniz bi şampuan var mı kızlar

Aslında kişiden kişiye değişir. Silikonlu şampunlardan da kullanabilirsin saçına iyi geldiğini düşünüyorsan. Saçında biriktiğini hissedersen yukarıda bahsettiğim işlemi yaparsın, sonra tekrar istediğin şampuanı kullanmaya devam edersin

Ben doğal içerikli olan doa'yı kullanıyorum şu anda. Silikon da yok diğer zararlı kimyasallar da. Kendime ve çevreye zarar vermediğimi hissediyorum, sanırım bununla devam edeceğim, önerebilirim sana da

İnternetten aldım canım. Google dan aratırsan bulabilirsin. Ben en son 7,5 liraya almıştım

Benim hiç bir saç telim eşit uzamiyor bariz farkların olduğu yerler var bu yüzden mi acaba ? Saçlarım sarı dipler koyu koyu çıkınca net biçimde teller arasındaki fark gözüküyor

Son düzenleme:
Yemek sodasından bir miktar suya veya sade bir şampuana karıştır, kafa derisini güzelce ov. Durula, sonra da sirkeli suyla son kez durula. Saç gözeneklerin açılacaktır.

Şu anda kullandığın ürünlere devam etmek istersen yaklaşık 1 ay sonra aynı işlemi tekrarlayabilirsin, veya ihtiyacına göre

ben söylediklerini bu gün yaptım ilk kez henüz bi şey yok ne kadar sıklıkta yapsam iyi olur ben iki günde bir duş alırım da peki şampuanım 750 ml ne kadar karbonat koymam gerekiyor kabonat erimez mi içinde o zaman bi faydası olur mu:44:

Kızlar biz de mi yaptırsak acaba şu testten saçlarıma ne sürdüysem fayda etmedi belki ondandır bu arada umarım geçer canım

ben söylediklerini bu gün yaptım ilk kez henüz bi şey yok ne kadar sıklıkta yapsam iyi olur ben iki günde bir duş alırım da peki şampuanım 750 ml ne kadar karbonat koymam gerekiyor kabonat erimez mi içinde o zaman bi faydası olur mu:44:
canım sampuanın tumune karıstırma karbonatı cunku her yıkadıgında kullanırsan sac derın tahrıs olur.sacının uzunluguna gore 1 yemek kasıgı sampuana bır o kadar karbonatı bı tabakta karıstır oyle yıka.ve 1 uygulamada ne beklıyosun hemen yahu sac bakımı sabır ısıdır yanı duzenlı uygula bunları

2 günde bir yapmanın zararı olurmu acaba
tabıkı olur canım olazmı.en fazla 10-15 gunde bır yap.ayrıca tek basına karbonat uygulaması sacı uzatmaz bence yanı sıra sınamekı kürü
uygula haftada bır.sac derın temız oldugundan cok ıyı etkı alacaksın.sınamekılı kuru haftada bır yap,sampuanınada sarımsak kat sonucu goreceksın 8 hafta sonra

Son düzenleme:
Kızlar biz de mi yaptırsak acaba şu testten saçlarıma ne sürdüysem fayda etmedi belki ondandır bu arada umarım geçer canım
çok saol canım inş geçer evet bi yaptır istersen kaşıntı falan varsa kesin kapalıdır
ne denediysem olmadı ne yaptıysam olmadı geçmedi bu illet doktor da bi çare bulamıyo ketoral yazıp gönderdi

tabıkı olur canım olazmı.en fazla 10-15 gunde bır yap.ayrıca tek basına karbonat uygulaması sacı uzatmaz bence yanı sıra sınamekı kürü
uygula haftada bır.sac derın temız oldugundan cok ıyı etkı alacaksın.sınamekılı kuru haftada bır yap,sampuanınada sarımsak kat sonucu goreceksın 8 hafta sonra

gözenekleri açsın yeter benim saçım çabuk uzar ayrıca yardımcı olduğun için saol canım

Benim hiç bir saç telim eşit uzamiyor bariz farkların olduğu yerler var bu yüzden mi acaba ? Saçlarım sarı dipler koyu koyu çıkınca net biçimde teller arasındaki fark gözüküyor

bilmiyorum ama bu konuda yardımcı olacak bi arkadaş vardır mutlaka sana buraya cevap yazarlar

ya da böyle saçı komple arındıracak bi şampuan yok mu acaba ne kadar kalıntı kapalı gözenek varsa açacak tertemiz yapacak keşke böyle şampuanlar üretilse:20::19:

Back