arkadaşlar giymediğim ve kullanmadığım eşyalarımı böyle değerlendirmek istedim . fiyatları kullanım durumlarını yazıcam hep ama fıyatlar için çok katı değilim yinede özelden yazmanız sormanız sizin iyiliğinize olacaktır :)
FAKİR AMOR SAÇ MAŞASI HİÇ KULLANILMADI ETİKETİDE ÜSTÜNDE ZATEN 25MİLYON
AVON TOMORROW ALWAYS FOREVER PARFÜM HIC KULLANMADIM NORMALDE 60 MILYON BEN 25 MILYONA VERIYORUM
HOBBY HAIR GEL 750 ml FİYATI OLDUKÇA UYGUN HIÇ KULLANMADIM 5MİLYON
AVON İNCANDESSENCE VE LİTTLE BLACK DRESS BODY MİST HIC KULLANMADIM IKISINIDE . IKISINI BIRDEN TOPLAM 10 MILYONA VERIYORUM .
BUNU ÜNLÜ BİR YERDEN ALMIŞTIM PAHALIYA OLDUKÇA . BIRKAC KEZ GIYDIM AMA KESINLIKLE HICBIR YERINDE BIRSEY YOK YUMUSAK ILK GUNKU GIBI ZATEN ÖZENLİ KULLANIRIM KIYAFETLERIMI . 65 E ALMIŞTIM 30 A DÜŞÜNÜYORUM .
önü delikli olan sıyah renklı ust ama altında astarı oldugundan delık degıl aslında ön tarafı . arkasındada üst kısmı tül gibi yapılmış içiniz görunur sadece tül kısımda . 15 milyon
onları bır anlamadım gıttı ya ne zamandır kullanıyoruz tl lerı ama :) :) sagol uyardıgın ıcın :) cok zor yuklenıyor fotolar o yuzden dıkkat etmedım sanırım buyukluge aklımda olucak