- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi iremsayman
-
Teşekkür ederim canım. Bahsettiğin ürünü nerde bulabilirim?Aynı sorun bendede vardı ucları kuru kuruydu nekadar saç yagları nem köpüğü sürsemde aksama yada ertesi sabah aynı ama redistin keratin yağını dene bıkez sürdüm uclara sonra kalanı elimle tarar gibi yaydım yoğun kıvamlı zaten ertesi günde yumuşak görünüyordu kuruluk yoktu memnun kalırsın diğer ürünlere benzemıyor
Ben elseve mucizevi yağ kullanıyorum. Onun gibi birşey mi?Geçen gün ben hepsiburada dan aldım internet alısverisi yapıyorsan kolaylıkla alabılırsın redist keratin yağı diye arat görürsün yorumlarıda var canım orada
Benim saçım öyle çok sert, püskül püskül, yıpranmış bir saç değil. Kuru ve aşırı elektrikli, şekil almayan cinsten. Elektriklenme problemime kesin çözüm olursa süper olurElseve kullandım aynen elsevın daha yogun kıvamlısı bal gibi düşün bunu elsevele hiç alakası yok cunkı ıcındekı keratın saçın kırık ve yıpranmıs bolgelerını onarıyor yumuşatıyor sac toparlıyor düzenli kullanımda kırılmaları önluyor nerede satılıyora gelecek olursak bazı kuafor salonları bu markayı kullanıyormus ama yaygın degıl onedenle intetnetten alabılırsın birde ben selective keratin maskesi aldım oda sacları yumusatıp bakım yapıyor kullananlardan tavsıyeyle aldım onuda arastır ıstersen bu ara keratın bakıma dadandım cünkü saclarım kuru ve yıpranms halde elseve falan hak getıre onunla olmuyor yanı bu beklentımı karsıladı ona verecegın parayı buna verırsın elımı attıgımda o sertlık püsküllük kalmadı daha memnun kalırsın
Benim saçlarım aşırı elektrikleniyor bununla alakalı toni&guy ın serumunu kullanıyorum ama başka alternatifler söylersenizde çok sevinirim. Toni&guy ile ilgili izlenimlerimi anlattığım videoyunun linkinide paylaşıyorum.
Benim saçlarım aşırı elektrikleniyor bununla alakalı toni&guy ın serumunu kullanıyorum ama başka alternatifler söylersenizde çok sevinirim. Toni&guy ile ilgili izlenimlerimi anlattığım videoyunun linkinide paylaşıyorum.
Urban markalı saç maskesi var. Watson da sanırım satılıyor. Mor renk olanı benim kabarık ve gür saçlarımda işe yaradı . Denemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?