Saç Elektriklenmesine Karşı Neler Yapıyorsunuz?

Toni&Guy serumu kullanan var mı

• evet

OY: 5 25,0%
  • hayır

OY: 15 75,0%

• Ankete Katılan
    20
Teşekkür ederim canım. Bahsettiğin ürünü nerde bulabilirim?

Geçen gün ben hepsiburada dan aldım internet alısverisi yapıyorsan kolaylıkla alabılırsın redist keratin yağı diye arat görürsün yorumlarıda var canım orada

Geçen gün ben hepsiburada dan aldım internet alısverisi yapıyorsan kolaylıkla alabılırsın redist keratin yağı diye arat görürsün yorumlarıda var canım orada
Ben elseve mucizevi yağ kullanıyorum. Onun gibi birşey mi?
Bir de elseve kullandıysan eğer kıyaslayabilir misin? Ya da şöyle de sorabilirim: bahsettiğin ürün şimdiye kadar en memnun kaldığın mı?
İnternetten alışveriş yapıyorum aslında ama merak ettim internet haricinde market ya da kişisel bakım mağazalarında bulunmuyor mu?

Elseve kullandım aynen elsevın daha yogun kıvamlısı bal gibi düşün bunu elsevele hiç alakası yok cunkı ıcındekı keratın saçın kırık ve yıpranmıs bolgelerını onarıyor yumuşatıyor sac toparlıyor düzenli kullanımda kırılmaları önluyor nerede satılıyora gelecek olursak bazı kuafor salonları bu markayı kullanıyormus ama yaygın degıl onedenle intetnetten alabılırsın birde ben selective keratin maskesi aldım oda sacları yumusatıp bakım yapıyor kullananlardan tavsıyeyle aldım onuda arastır ıstersen bu ara keratın bakıma dadandım cünkü saclarım kuru ve yıpranms halde elseve falan hak getıre onunla olmuyor yanı bu beklentımı karsıladı ona verecegın parayı buna verırsın elımı attıgımda o sertlık püsküllük kalmadı daha memnun kalırsın

Benim saçım öyle çok sert, püskül püskül, yıpranmış bir saç değil. Kuru ve aşırı elektrikli, şekil almayan cinsten. Elektriklenme problemime kesin çözüm olursa süper olur .

Ozaman işiniz daha kolay yatıstırıyor nemlendırmesi güzel bence deneyin

ben el kremimi kullanıyorum,hafif nemlendiriyorum elimi kremimle sonra saçlarımı yukarıdan aşaıya avuçluyorum,hem maliyeti az hem de işe yarıyor...

Tek kelimeyle super

Kızlar benimki elektiriklenmesi değil fakat saçımin kenarlarından küçük küçük saçlar çıkıyor ne denediysem onlar büyümedi saçımı bağlayınca alttan çok sinir bozucu bir şekilde çıkıyor bir öneriniz varsa sevinirim

diş fırçasına biraz wax ya da jöle sürüp o minik saçları içe doğru tarayın ,işe yarıyor bence.

bende denedim işe yarıyor çok teşekkürrrlerrrrr :)

Merhaba ben de saç spreyini tarağa sıkıp , saçımı tarıyorum çok etkili oluyor :)

ben milkshake adında bir ürün kullanıyorum saçımı yıkayıp duruladıktan sonra, kurutmadan önce.
beyaz üzerine turuncu yazılı bir şişede. ne zaman kullanmasam 220 w elektrik çıkacak gibi oluyor kafam bir de ince telli saçlarım düşün

argan yağı pahalı olduğunda banyodan sonra nemi alınmış saçıma bebe yağı sürüyorum fındık büyüklüğünde :) seward mediter diye bi şampuan var en çok onun etkisini gördüm

Urban markalı saç maskesi var. Watson da sanırım satılıyor. Mor renk olanı benim kabarık ve gür saçlarımda işe yaradı . Denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba, bende sarı saç mağdurlarındanım Urbanın bahsettiğiniz ürünlerini kullandım ama pek beğenmedim. Böyle hem ekonomik hem mucizevi bir saç bakım kremi kullanan var mı evde hazırladığınız bir karışımda olabilir

Sampuan sonrasi sac kremi kullandigim icin elektrlenme yasamadim hic sac kremi kullanmadigim zaman elektrikleniyor..

Toni&guy’in serumunu kullandim ben acikcasi morfose’un milk shake kopuguyle ayni etkiyi veriyor hem morfose daha buyuk ambalajli bereketli oluyor hemde kopuk oldugundan hafif yapida oldugu icin saci agirlastirmiyor.. toni&guy’ in ambalaji cok kucuk fiyati da pahali tamam evet etkili guzel bi urun ama degmez o fiyata bence

arkadaşlar ossion un saç serumı harika seneler önce kullanmıştım markanın adını unutmuştum gittiğim kuaförde gördüm hemen alicam saçı gerçekten besliyor elektriklenme yapmıyor ve işıl ışıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…