- 12 Haziran 2016
- 16
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi iremsayman
-
Ben de bir dönem kullandım. İçeriği fena değildi. Ama saç yapım yağlı olduğundan ürünü değiştirmek zorunda kaldımUrban markalı saç maskesi var. Watson da sanırım satılıyor. Mor renk olanı benim kabarık ve gür saçlarımda işe yaradı . Denemenizi tavsiye ederim.
Canım morfose her kullanımda gerekiyor ama kalıcı bir çare için ben doğal katkısız keratin yükledim, olumlu sonuç aldım, durmadan bakımla uğraşmıyorum artık.Morfose marka keratin serumu kullaniyorum siyah sisede. Benimde saclarim kuru oldugu icin ozellikle fon yada masa yapacagim zaman daha da elektiriklenir o zaman avucuma biraz hindistan cevizi yagi alip sac uclarima yediriyorum.
Dogru canim haklisin bende duzenli olarak keratin bakimi yaptiriyorum artik ama yine de serum kullaninca daha hos oluyor :)Canım morfose her kullanımda gerekiyor ama kalıcı bir çare için ben doğal katkısız keratin yükledim, olumlu sonuç aldım, durmadan bakımla uğraşmıyorum artık.
Sanırım sizin keratin bakım algınızla benım anlatmak istediğim aynı şeyler değil. Kımyasal ağır maddelerin kullanıldığı işleme keratin bakım adı konuyor, oysa ben tamamen doğal katkısız keratin bakımını kasdettim.Dogru canim haklisin bende duzenli olarak keratin bakimi yaptiriyorum artik ama yine de serum kullaninca daha hos oluyor :)
Benim saçlarım aşırı elektrikleniyor bununla alakalı toni&guy ın serumunu kullanıyorum ama başka alternatifler söylersenizde çok sevinirim. Toni&guy ile ilgili izlenimlerimi anlattığım videoyunun linkinide paylaşıyorum.
Aynı sorun bendede vardı ucları kuru kuruydu nekadar saç yagları nem köpüğü sürsemde aksama yada ertesi sabah aynı ama redistin keratin yağını dene bıkez sürdüm uclara sonra kalanı elimle tarar gibi yaydım yoğun kıvamlı zaten ertesi günde yumuşak görünüyordu kuruluk yoktu memnun kalırsın diğer ürünlere benzemıyorSaçımı devamlı nemlendirmeye çalışıyorum. Krem, yağ vs. Ama istediğim sonucu bir türlü elde edemedim senelerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?