• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç ektirmek istedi, dalga geçilmesini hazmedemedi

Olabilir. Ben bir tek arkadaşımı gördüm başlangıçta ekilen saçlar diğerlerinden farklı görünüyordu sonradan kapandı aradaki fark.
26 yaşında adam ya eksin bence gençler kel kel gezmesin. :KK53:

17500089-bald-man-model-on-a-white-background-Stock-Photo.jpg

genç kel ve yakışıklı
aslında bakımlı temiz ve donanımlı olunca pek fazlasına gerek yok

kendine güvenen güçlü bir duruş kafanın üstünde değil içindedir diyorum
Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama ben önemserim bu tip şeyleri.

Kadınlar makyaj yaparken, saç boyatırken nasıl bir amaçla hareket ediyorsa erkekler saç ektirirken aynı şekilde düşünüyor olmalı. Biz bunları yapınca nasıl mutlu ve özgüvenli hissediyorsak erkekler de görüntülerinden memnun olunca aynı şekilde hissediyordur sanıyorum.

He kendiyle barışık olmak başka, ben böyleyim memnunum diyorsa o ayrı.

Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama ben önemserim bu tip şeyleri.

Kadınlar makyaj yaparken, saç boyatırken nasıl bir amaçla hareket ediyorsa erkekler saç ektirirken aynı şekilde düşünüyor olmalı. Biz bunları yapınca nasıl mutlu ve özgüvenli hissediyorsak erkekler de görüntülerinden memnun olunca aynı şekilde hissediyordur sanıyorum.

He kendiyle barışık olmak başka, ben böyleyim memnunum diyorsa o ayrı.
evet ben böyleyim kendimle barışığım ne kadar güzel bir söz gerisi teferuat

Son düzenleme:
Bizde de boşta para kalsa hem dişlerime tel hem kocişime saç ektircem :)

iki tarafta da suç var.. madem arkadaşının yaptırdığı yer daha ucuz o zaman orada yaptır.. Adam sana fiyat vermiş, sen bu çıkışı yapınca "aa tamam abi o zaman gel o fiyata yapayım" mı diyecek? saçma..

Doktorun çıkışı da çok çirkin.. beyin ektirmek saç kadar kolay olaydı keşke..

Evet, sanki doktora degil, mahhaledeki bakalci amcaya konusuyor. Zaten whatsapptan bunu konusmakta garip degilmi? Yani madem bilgi istiyorsun, gidip randevunu al ve bilgilen.

Whatsapp'ten nasil bir foto üzerine fiyat veriliyor, hatta fiyat tartismalarina giriliyor? Profesyonelsizlik diz boyu. Millet kendini nasil böyle cakma doktorlara emanet eder?

Back