Saç ektirmek istedi, dalga geçilmesini hazmedemedi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Nusret Merttürk, Kartepe Uzunçiftlik’te oturuyor. 30 yaşında, mobilyacılık yapıyor. Nusret Merttürk, saç ektirmek için bazı araştırmalar yaptıktan sonra, Özel Akademi Hastanesi’nden de fiyat almak istedi.

Telefonla hastaneyi aradığında, kendisini ilgili birime yönlendirdiler. Verilen numaradan WhatsApp üzerinden yazışarak bilgi almak isteyen Nusret Merttürk, kendisine 4500 TL fiyat verilince, “Adamın başında hiç saç yok 2500 TL’ye ektirmiş. Siz 4500 TL diyorsunuz” diye yazdı. Karşıdan kendisine “Git sen de ektir, ama yanında beyin de ektir” diye cevap gelince doğal olarak öfkeden deliye döndü. Hastaneye ulaşıp, bu telefon numarasını kimin kullandığını sorunca; karşısına Op.Dr.Yasin Ünal’ın ismi çıktı.
Dr.Ünal hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya giden Nusret Merttürk, “Hastaneye gitsem, o sinirle başıma iş alacağım. Ortalığı dağıtacağım. Bu işi hukuki yoldan halletmenin daha doğru olduğuna karar verdim. Ama, başıma gelen bu durumu herkesim bilmesini istedim” dedi.

kaynak: http://www.ozgurkocaeli.com.tr/perd...di-dalga-gecilmesini-hazmedemedi-h294903.html

verilen cevaba bak. iyi yapmış adam.o kadar çabuk nasıl sinirlenmiş orası komık
sankı küfretmiş.

Şimdi bu olayda bu cevabı veren dr ise, muhtemelen o hat benim üzerime ama şu çalışan x kişi eleman, müşteri temsilciliği yapıyor o böyle yapmıştır, gereken yapılacak diyebilir.. Ya da telefon ortada kalmış kim yaptı bilmiyorum diyebilir..
Son olasılıkta belki dr yapmadı, eleman yaptı..
Sonuç olarak konuşma whatsapp üzerinden olduğu için dr inkar eder..
Ama gerek eleman gerekse dr hanginin yaptığı önemli değil bence.. Ortada kötü muamele var.. Umarım adam hakkını alır.

Kadınlar da alışveriş yaparken fiyat pahalı gelince,falanca yerde şu fiyata diyor.Yani indirim bekliyor.Karşı taraf hakaret etmeden söyleyebilirdi bütçenize uymuyorsa yapabileceğimiz bir şey yok diye.Sonuçta orası saç merkezi.Şimdi bu haberden sonra ne kadar müşteri kaybederler.

olayın komik mahkeme fiyat konusunu atlarsak bir erkek neden saç ektirmek ister anlamam bence bazılarına çokta yakışır
seven seni kelinle sevsin

olayın komik mahkeme fiyat konusunu atlarsak bir erkek neden saç ektirmek ister anlamam bence bazılarına çokta yakışır
seven seni kelinle sevsin

Kelleri severim ama tamamen kel olanları. Bu şekilde yarım olunca fena oluyor. Bir de bıyık bıraksa tam lise edebiyat öğretmeni kıvamına gelecek.

Kelleri severim ama tamamen kel olanları. Bu şekilde yarım olunca fena oluyor. Bir de bıyık bıraksa tam lise edebiyat öğretmeni kıvamına gelecek.
her halükarda ekilmiş saçtan iyidir sonradan ekilen saç çirkin duruyor belli oluyor
her konuda doğallık daha caziptir kanaatimce

her halükarda ekilmiş saçtan iyidir sonradan ekilen saç çirkin duruyor belli oluyor
Güzel yapılınca belli olmuyor. Bi arkadaşım ektirdi benim, ilk dönem çim adam gibiydi o dönem dışarı çıkmadı bile. İyileşme süreci geçince normale döndü.

Yok yaw, iyi yerde yaptırınca biraz da fazla para bayılınca güzel oluyor. Kuzenim ektirdi şahane olmuş ben beğendim. Bu tip konularda çok doğallıktan yana olamıyorum ben malesef. Erkeği olduğundan yaşlı ve çirkin gösteriyor yarım kel kafa. Hani beyaz saçı boyayanlar konusunda haklısın, doğalı çok daha güzel olur mesela ama kellik ı ıh katılamayacağım.

Madem bu işte profesyonelsin o zamanda profesyonelce cevap ver be adam

Güzel yapılınca belli olmuyor. Bi arkadaşım ektirdi benim, ilk dönem çim adam gibiydi o dönem dışarı çıkmadı bile. İyileşme süreci geçince normale döndü.

belkide ben hep facilarla karşılaşıyorum yada birinin dış görünüşüne gerektiğinde fazla enerji ve zaman ayırmasını özgüven eksikliği olarak görüyorum yakıştıramıyorum

iki tarafta da suç var.. madem arkadaşının yaptırdığı yer daha ucuz o zaman orada yaptır.. Adam sana fiyat vermiş, sen bu çıkışı yapınca "aa tamam abi o zaman gel o fiyata yapayım" mı diyecek? saçma..

Doktorun çıkışı da çok çirkin.. beyin ektirmek saç kadar kolay olaydı keşke..

belkide ben hep facilarla karşılaşıyorum yada birinin dış görünüşüne gerektiğinde fazla enerji ve zaman ayırmasını özgüven eksikliği olarak görüyorum yakıştıramıyorum
Olabilir. Ben bir tek arkadaşımı gördüm başlangıçta ekilen saçlar diğerlerinden farklı görünüyordu sonradan kapandı aradaki fark.
26 yaşında adam ya eksin bence gençler kel kel gezmesin.

iyidir iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…