olayın komik mahkeme fiyat konusunu atlarsak bir erkek neden saç ektirmek ister anlamam bence bazılarına çokta yakışır
seven seni kelinle sevsin
her halükarda ekilmiş saçtan iyidir sonradan ekilen saç çirkin duruyor belli oluyorKelleri severim ama tamamen kel olanları. Bu şekilde yarım olunca fena oluyor. Bir de bıyık bıraksa tam lise edebiyat öğretmeni kıvamına gelecek.
Güzel yapılınca belli olmuyor. Bi arkadaşım ektirdi benim, ilk dönem çim adam gibiydi o dönem dışarı çıkmadı bile. İyileşme süreci geçince normale döndü.her halükarda ekilmiş saçtan iyidir sonradan ekilen saç çirkin duruyor belli oluyor
her konuda doğallık daha caziptir kanaatimce
her halükarda ekilmiş saçtan iyidir sonradan ekilen saç çirkin duruyor belli oluyor
her konuda doğallık daha caziptir kanaatimce
Güzel yapılınca belli olmuyor. Bi arkadaşım ektirdi benim, ilk dönem çim adam gibiydi o dönem dışarı çıkmadı bile. İyileşme süreci geçince normale döndü.
Olabilir. Ben bir tek arkadaşımı gördüm başlangıçta ekilen saçlar diğerlerinden farklı görünüyordu sonradan kapandı aradaki fark.belkide ben hep facilarla karşılaşıyorum yada birinin dış görünüşüne gerektiğinde fazla enerji ve zaman ayırmasını özgüven eksikliği olarak görüyorum yakıştıramıyorum
Yok yaw, iyi yerde yaptırınca biraz da fazla para bayılınca güzel oluyor. Kuzenim ektirdi şahane olmuş ben beğendim. Bu tip konularda çok doğallıktan yana olamıyorum ben malesef. Erkeği olduğundan yaşlı ve çirkin gösteriyor yarım kel kafa. Hani beyaz saçı boyayanlar konusunda haklısın, doğalı çok daha güzel olur mesela ama kellik ı ıh katılamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?