E Elara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 529 103 53 35 1 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi xxlsw #21 xxlsw .!.: Mezoterapi yaptirdim hatta prp ile birlikte sac ekimi dusunuyorum Genişletmek için tıkla... İyi gelmedi mi mezoterapi?
xxlsw .!.: Mezoterapi yaptirdim hatta prp ile birlikte sac ekimi dusunuyorum Genişletmek için tıkla... İyi gelmedi mi mezoterapi?
X xxlsw Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 123 -65 48 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi xxlsw #22 Elara .!.: İyi gelmedi mi mezoterapi?m Genişletmek için tıkla... Elara .!.: İyi gelmedi mi mezoterapi? Genişletmek için tıkla... Mezoterapi sac kökü güclensin diye tabii etki etmiştir ama benim atessel bir hastalıktan dolayı kökler cıkmayı engelliyormus
Elara .!.: İyi gelmedi mi mezoterapi?m Genişletmek için tıkla... Elara .!.: İyi gelmedi mi mezoterapi? Genişletmek için tıkla... Mezoterapi sac kökü güclensin diye tabii etki etmiştir ama benim atessel bir hastalıktan dolayı kökler cıkmayı engelliyormus
X xxlsw Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 123 -65 48 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi xxlsw #23 Elara .!.: Benimde ameliyattan dolayı dökülmem var kesi olan yerde saç çıkmadı mezoterapi iyi gelir mi acaba?ya da devlette saç ekimi yapılıyor mu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Orda sac kökü kaybı olmuştur bence mezoterapi dönemsel dökülmeler icindir
Elara .!.: Benimde ameliyattan dolayı dökülmem var kesi olan yerde saç çıkmadı mezoterapi iyi gelir mi acaba?ya da devlette saç ekimi yapılıyor mu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Orda sac kökü kaybı olmuştur bence mezoterapi dönemsel dökülmeler icindir
E Elara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 529 103 53 35 7 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi xxlsw #24 xxlsw .!.: Orda sac kökü kaybı olmuştur bence mezoterapi dönemsel dökülmeler icindir Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş.
xxlsw .!.: Orda sac kökü kaybı olmuştur bence mezoterapi dönemsel dökülmeler icindir Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş.
U Usagi_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 177 35 48 37 22 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi xxlsw #25 zatenasklarhepboyle .!.: Mezoterapiyi öneririm Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mı sonuç aldınız mı dökülme ve seyrelme var mıydı
zatenasklarhepboyle .!.: Mezoterapiyi öneririm Genişletmek için tıkla... Yaptırdınız mı sonuç aldınız mı dökülme ve seyrelme var mıydı