Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım seyrek diye yaptırdı gayette güzel oldu. İhtiyacın varsa yaptırabilirsin çekinecek hiç birşeyi de yok
Arkadaslar aranizda sac ekimi yaptırıp memnun olan varmı
Merhaba yaptırdınız mı saç ekimi bende düşünüyorum yaptırmayıbende dr arayışındayım, saç ekim sonuçları diye bir forum vvar erkekler bayagı ilerletmiş bu konudaki bilgilerini. ankara da muttalip keser çok iyi olduğu söyleniyor, aradım ama çocuğu hasta idi, sekreteri dönüş yapacaktı dönüş yapamadı, hlc ve serkan görkem bunlarında ekim sonuçları çok iyi olduğu söyleniyor. muttalip bey dar alana çoklu kök yapıyor az sayıda greft ile sonuçlar çok iyi, hlc deki bu konuyla ilgilenen bayan çok fazla greft alma taraftarı o yzüden onu elemiştim, serkan beyle de görüşemedim, kan sonuçlarını istemişlerdi. istanbulda da ilhan serdaroğlu bana kadın saç ekimi ile ilgili güzel sonuçlar yolladı kadın hastalarına ait. dr koray erdoğan da bu işin duayeni olduğu söyleniyor ama kadınlara ekim yapmıyormuş.. antalya da da dr hakan erdoğan çok iyi
Ankara’da mı hangi dr a yaptırdıArkadaşım seyrek diye yaptırdı gayette güzel oldu. İhtiyacın varsa yaptırabilirsin çekinecek hiç birşeyi de yok
Ben yaptırmadım, ilaca bağlı sakaklarda saç azaldı bariz şekilde belki düzelir diye bekliyorum. Ama araştırdığım tr de bu konu da iyi Dr lar var.Merhaba yaptırdınız mı saç ekimi bende düşünüyorum yaptırmayı
Ben gittim saç ekimine uygun değilmişimBen yaptırmadım, ilaca bağlı sakaklarda saç azaldı bariz şekilde belki düzelir diye bekliyorum. Ama araştırdığım tr de bu konu da iyi Dr lar var.
Hangi Dr a gittiniz ve neden uygun degilmisiniz, gerekçe ne imiş. Dokulme sebebi neymiş ya da seyrek kısımlar neresi saçlarınız daBen gittim saç ekimine uygun değilmişim
Dökülmenin nedenini anlamak için önce kan testleri isteniyor. Bu test sonuçlarında ilaç ile tedavi edilebileceği anlaşılırsa ilaç tedavisi ve mezoterapi seansları uygulanıyor. Bazen zorlu vakalar düşünülmeden geri çeviriliyor. İyi bir doktora danışmak gerçekten çok önemliHangi Dr a gittiniz ve neden uygun degilmisiniz, gerekçe ne imiş. Dokulme sebebi neymiş ya da seyrek kısımlar neresi saçlarınız da