• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç düzleştirmek için size bir önerim olacak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU1

Ziyaretçi
benım saçlarım cok hafif dalgalı. eger dumduz olmasını ıstıyorsam o gun banyodan hemen sonra havluyla durulayıp saçlarımı guzelce tarıyorum . ardından kurutuyorum ama karıstırmadan yawaşça ve fonü aşağı eğik tutarak bunu yaparken tarıyorum sadece tarıyorum (fön taragıyla deil ) ve kuruyunca saçlarıma herhangı bı sprey sıkıyorum:) saçlarım dumduz oluyor öneririm .eger dümdüz olmasını ıstıorsanız bunu yapabılırsnz. fakat kıvırcık saçlarda tutmaz:)kaydirigubbakcemile2lülülülülülühihoyyyt:lepi:sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.

ben hiç bu kdr ugrasmıorum kat olmadıı zaman sacımda havluyla suyunu aldırıodum tarayıp bekliodum kurumasını
vee pırasa püskülü gbi dümdüüzzZ saclarım oluodu
ama sımdi mlsf kat var :/

düz saçlılar için güzel bi öneri cnm ama benim saçımın olması mümkün deil çok dalgalı çünkü :(

ben dalgalı olsun ısterdım cunku dalgalı yapmak ıcın ugraş sarfedıorsun ve kıvırcık ıcınde. ama duzlestırmek cok kolay

benimkide hafif dalgalı..ama neden dümdüz olmuyor :(((((((

benim de saçlarım hafif dalgalı. tarakla kuruttuğum zaman dümdüz oluyor, kendi halide kuruduğu zaman dalgalanıyor.

benim saçlarımda dümdüz pırasa gibi bende dalgalı yapmak için kendimi paralıyorum.birde nemli havalarda istediğim kadar fön çekeyim.dışarı çıktığımda 5 dk sonra oluyor pırasa...nolcak bizim bu halimiz bilmem...

sacın o sekilde dümdüz olabilimesi için sacın yapısında kuruluk olmaması gerek! bide sacın kesimi asırı katlı olmicak bide kalın telli olacak.. yoksa illaki teltel ucusur kabarır.. tavsiyen güzel ama yinede arkadasım saol...

ah şu kıvırcık saçları düzleştirmek için de bi alternatif olsa da kurtulsamm :D

hiç farkettiniz mi insan hep kendinde olmayanı istiyor. kıvırcık düz ister, düz olan pırasa der dalgalı ister :roflol:

eeheueheu aynen ole ben siyah saçlarımı ozledım mesela:P

uff bende pırasa gibi olmasını istiyorum aaaamaaa çokk kabarıyoo
az dalgalı ama saçım çokk:S

ay keske benımde cok olsa az diil ama cok da deill:(

bence en güzel saç ne dümdüz ne de kıvırcık...herkese farklı saç şekli yakışıyor ama en iyisi tam ortası yani dalgalı saçlar...yıkayıp bıraktığınız anda hele bir de saçlarınız uzunsa harika bir görüntü elde ediyorsunuz...saç düzleştirmekle saçlar hem yıpranıyor hem de düz saçlar çok sönük duruyor...:bbo: zaten hiçbir zaman çok güzel bi şekilde düzleşmiyor;ayrıca kırılıp yıpranıyor..

Back