Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben avonun kırık saç uçları için olan serumunu kullanıyorum işe yarıyor ama çok yıpranmış saçlarda işe yarar mı bilmem
gerçi benimki de yıpranık ama çok diil =)
var bitanem,türkiyede bulma sansinda vardir büyük ihtimalle,bende kullaniyorum haftada 1 kez,
Schwarzkopf Gliss KUR-hair repair(soforthilfe)hizli yardim diye geciyor minik minik tüplerde..saclarin temizken 15 dk bunu sürüp bekletip durulayinca inanilmaz parliyor ve bi süre sonra kiriklarin azalmaya basliyor.siddetle tavsiye ederim...
çok teşekkürler canıma.s.
katologdan bi bakıcam mutlaka:smiley-cool:
canım eğer kullanırsan şöyle yap, pompalı kutuda geliyo, eline bi defa sık ellerini ovuştur ve ellerini saçlarının arasından geçir. saç çok daha kolay düzleşiyor ve dolaşmıyor. ben ilk kullanımda kafama baya bi sürmüştüm yağlı olmuştu ondan uyarayım dedim sırnaşık şey
arkadaslar bende glıssın 2 fazlı ekspres bakım(sıvı sac kremı) bunu kullanıyorum duzlestırmeden once gayette memnunum kuaforume sordum kullan ıyı gelır tabı dedı hemde pahalıda degıl ben 7 ytl ye almıstım ama genelde 9 ytl