• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç Düzleştiricisinden Saçın Yıpranmaması için Bakım Kremi Var Mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bagcicek

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
265
0
296
İstanbul
kızlar ben sürekli düzleştiriyorum saçlarımı..normalde ne düz ne dalgalı olduğu için tek çarem bu:1no2:ama saçlarım hem dökülüyo hemde kırılıyo,kuruyo:(
bunları onarabilicek yada en azından önleyebilecek bi krem filan biliyomusunuzfisfisfis

ben düzleştiriciyi kullanmadan önce saçım ıslakken colormax 2 bazlı saç losyonunu sürüp kurutuyorum kuruduktan sonra tekrar sıkıyorum ve öyle düzleştiriciyi kullanıyorum hem parlaklık ve yumuşaklık sağlıyor hemde saçlarım yıpranmıyor...

giselle markası nedir bahsettiğin saç losyonunun?

benim aldığım düzleştiricinin kitapçığında da kullanmadan önce bakım kremi kullanılmasını yazıyor
ben de aynı soruyu soracaktım
önerileriniz nelerdir?

arkadaslar bende glıssın 2 fazlı ekspres bakım(sıvı sac kremı) bunu kullanıyorum duzlestırmeden once gayette memnunum kuaforume sordum kullan ıyı gelır tabı dedı hemde pahalıda degıl ben 7 ytl ye almıstım ama genelde 9 ytl

ayşül teşekkürler canım şimdi düzleştirme yapmadan önce önerdiğin bakım kremini saç uçlarımızamı uygulayacağız nasıl kullandığını yazarsan sevinirim.:)

ayşülcüm çok teşekkürlera.s.
biraz daha bilgi verebilirmisin??yani kırık saçları onarabiliyo mu yoksa kırılmasını mı önlüyo??bide saçın şekil almasını kolaylaştırıyomufisfisfis
ay çok soru sordum kusura bakmaakafamçokkarıştı

ben avonun kırık saç uçları için olan serumunu kullanıyorum işe yarıyor ama çok yıpranmış saçlarda işe yarar mı bilmem
gerçi benimki de yıpranık ama çok diil =)

var bitanem,türkiyede bulma sansinda vardir büyük ihtimalle,bende kullaniyorum haftada 1 kez,
Schwarzkopf Gliss KUR-hair repair(soforthilfe)hizli yardim diye geciyor minik minik tüplerde..saclarin temizken 15 dk bunu sürüp bekletip durulayinca inanilmaz parliyor ve bi süre sonra kiriklarin azalmaya basliyor.siddetle tavsiye ederim...

var bitanem,türkiyede bulma sansinda vardir büyük ihtimalle,bende kullaniyorum haftada 1 kez,
Schwarzkopf Gliss KUR-hair repair(soforthilfe)hizli yardim diye geciyor minik minik tüplerde..saclarin temizken 15 dk bunu sürüp bekletip durulayinca inanilmaz parliyor ve bi süre sonra kiriklarin azalmaya basliyor.siddetle tavsiye ederim...

resmini koya bilirmisin daha kolay bulmak icin yerimseniben

çok teşekkürler canıma.s.
katologdan bi bakıcam mutlaka:smiley-cool:

canım eğer kullanırsan şöyle yap, pompalı kutuda geliyo, eline bi defa sık ellerini ovuştur ve ellerini saçlarının arasından geçir. saç çok daha kolay düzleşiyor ve dolaşmıyor. ben ilk kullanımda kafama baya bi sürmüştüm yağlı olmuştu ondan uyarayım dedim sırnaşık şey

canım eğer kullanırsan şöyle yap, pompalı kutuda geliyo, eline bi defa sık ellerini ovuştur ve ellerini saçlarının arasından geçir. saç çok daha kolay düzleşiyor ve dolaşmıyor. ben ilk kullanımda kafama baya bi sürmüştüm yağlı olmuştu ondan uyarayım dedim sırnaşık şey

teşekkürler canımmmmma.s.

kızlar peki bu glisi bonyodan sora temız saca kulanıp ondan sora sac sekıllendırıcısını kulanıos dımı uclarınamı sadece onarma etkısımı var şişesini koyarsanıs yardımcı olun lutfenCADIARZU

arkadaslar bende glıssın 2 fazlı ekspres bakım(sıvı sac kremı) bunu kullanıyorum duzlestırmeden once gayette memnunum kuaforume sordum kullan ıyı gelır tabı dedı hemde pahalıda degıl ben 7 ytl ye almıstım ama genelde 9 ytl

canım bnm saç şekillendiricim ıslakken asla uygulanmıo bunla nasıl yapcam

arkadaslar sac duzlestıırıcısınden once Elseve anında güçlü bakım ürünün kulanan varmı acaba:utangac: sekıllendırcıden once kullanmak nasıl olur bı yararı olurmu :uhm:

[img=http://img360.imageshack.us/img360/2380/8690595064437sj9.jpg]
Kuru, yıpranmış veya kırılan saçlar içinmiş arkadaslar:utangac:

[img=http://img388.imageshack.us/img388/6123/8690595064437om4.jpg]
resım ıns. busefer cıkmıstır

Back