• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
Kalın telli, gür, kuru saçlarım var.
Kesin remington alacağım ama hangi modeli almalıyım karar veremiyorum, günlerdir araştırıyorum.ikisi arasında gidip geliyorum.

s6500 ile 6 farklı şekil yapılıyor, içinde dvd var rahatlıkla bukle yapılıyormuş.

s9500 ise son çıkan ürünlerden, gerçek inci kullanılmış, yumuşak ve uzun ömürlüymüş.

kullananlar yorum yapabilir mi arkadaşlar?

Teşekkür ederim.

benim aklımda da biçok marka ve model vardı .. o modeller arasında bu iki modelide yazmışdım aklımın birköşesine... gittim ve mağazada deenedim ikisinide sacına uyguladıgında arada pek fazla fark olmuyor gibi geldi ama nedense s6500 daha çok aklıma yattı satan kız çok övdü ve bukle denediğimde cok gzel oldu galiba bu yzden ... bende daha almadım ...senin gibi karar aşamasındayım ve fiyat araştırması yapıyorum .. .. ama ; eğerki alırsam s6500 alacağımm.. :) gerçii s9500 da inci kullanıldığı için saçı daha az yıpratıyor diye duyduumm ama yinede s6500 dan vazgeçemiyeceğim sanırımm ..:)

Son düzenleme:
benim aklımda da biçok marka ve model vardı .. o modeller arasında bu iki modelide yazmışdım aklımın birköşesine... gittim ve mağazada deenedim ikisinide sacına uyguladıgında arada pek fazla fark olmuyor gibi geldi ama nedense s6500 daha çok aklıma yattı satan kız çok övdü ve bukle denediğimde cok gzel oldu galiba bu yzden ... bende daha almadım ...senin gibi karar aşamasındayım ve fiyat araştırması yapıyorum .. .. ama ; eğerki alırsam s6500 alacağımm.. :)

öyle mi diyorsun..6500 ün dışıda çok sıcak ya zor olur mu düzleştirmek, elim filan yanar diye ...bukleyi de az yaparım ddiye düşünüyorum ben. gitti gidiyorda 89 tl , dün tam ordan alıyordum bir işim çıktı, sonra tekrra kararsız kaldım.. bence internettten al , ben bir çok siteden uzun süredir alış veriş yapıyorum hiç bir sorun olmadı.diğer başlıklarda bir arkadaş 9500 i tavsiye etmiş son teknoloji diyor, çok memnunum bukle de kolay oluyor diyor,

of şu an hiç biri ağır basmıyo

öyle mi diyorsun..6500 ün dışıda çok sıcak ya zor olur mu düzleştirmek, elim filan yanar diye ...bukleyi de az yaparım ddiye düşünüyorum ben. gitti gidiyorda 89 tl , dün tam ordan alıyordum bir işim çıktı, sonra tekrra kararsız kaldım.. bence internettten al , ben bir çok siteden uzun süredir alış veriş yapıyorum hiç bir sorun olmadı.diğer başlıklarda bir arkadaş 9500 i tavsiye etmiş son teknoloji diyor, çok memnunum bukle de kolay oluyor diyor,

of şu an hiç biri ağır basmıyo

canım ben elimizi felan yakacağımızı pek sanmıyorumm yakın bir zzamanda kullanmaya alışırrız gibi geliyor .. ben bukleyi cok seviyorum o yzden buna karar verdimm.. ama sen pek bukle yapmam diyosan s9500 da alabilirsin çünkü oda çok güzel düzleştiriyo s6500 la düzleştirme performansı aynı üstelik s9500 saçın yapısını daha fazla koruyormuş.. ama dediğim gibi ben bukleyi seviyorummm ondan <3 <3 :) birde ilk konu varya yaklaşıkk 170 sayfalık olannnnnn o konunun son sayfalarında kullanan arkadaşların yorumları var onlarda bayagı yardımcı oldular bana.. istersen bir bak o sayfaya sanada faydalı olabilir belkii .. üstelik varya 89 a ne kadar uygun bulmuşsun sennn..

canım ben elimizi felan yakacağımızı pek sanmıyorumm yakın bir zzamanda kullanmaya alışırrız gibi geliyor .. ben bukleyi cok seviyorum o yzden buna karar verdimm.. ama sen pek bukle yapmam diyosan s9500 da alabilirsin çünkü oda çok güzel düzleştiriyo s6500 la düzleştirme performansı aynı üstelik s9500 saçın yapısını daha fazla koruyormuş.. ama dediğim gibi ben bukleyi seviyorummm ondan <3 <3 :) birde ilk konu varya yaklaşıkk 170 sayfalık olannnnnn o konunun son sayfalarında kullanan arkadaşların yorumları var onlarda bayagı yardımcı oldular bana.. istersen bir bak o sayfaya sanada faydalı olabilir belkii .. üstelik varya 89 a ne kadar uygun bulmuşsun sennn..

o sayfa açık okudum , ben de seni orda görüp intrenetten almanı tavsiye ettim... sen de al 89 a fiyatı en uygun olan o.

cnm sacların normalde duz mu dalgalı mı ona gore mesela benım saclarım normalde de duz ben rowenta handy kullanıyorum memnunum yanı sacların duzse zaten buyuk paralar harcama ben 50 tlye almıstım ındırımdeydı ama tabı normalde 150ydı :)))

cnm sacların normalde duz mu dalgalı mı ona gore mesela benım saclarım normalde de duz ben rowenta handy kullanıyorum memnunum yanı sacların duzse zaten buyuk paralar harcama ben 50 tlye almıstım ındırımdeydı ama tabı normalde 150ydı :)))

saçlarım kalın telli gür dalgalı, zor saçlar biraz.. bende braun s1 var yeterli olmuyor, en iyisini almak istiyorum

saçlarım kalın telli gür dalgalı, zor saçlar biraz.. bende braun s1 var yeterli olmuyor, en iyisini almak istiyorum

cnm ya en ıyı sac duzlestıcılerı bıle sacları elektrıklerndırıyo sen normal duzlestırıcıyle duzlestırsen sonrada yatıstırıcı kremlerden kullansan daha ıı olmaz mı ya da rowenta lissima CW 9130 al bence en ıı onu duymustum ben bak su : $123771_300-300[1].jpg

cnm ya en ıyı sac duzlestıcılerı bıle sacları elektrıklerndırıyo sen normal duzlestırıcıyle duzlestırsen sonrada yatıstırıcı kremlerden kullansan daha ıı olmaz mı ya da rowenta lissima CW 9130 al bence en ıı onu duymustum ben bak su :Eki Görüntüle 314005 [/QUOT

rowenta düşünmeyeceğim canım ya çok tşk ederim. ama dediğin gibi remington elektiriklendirirse krem kullanırım

cnm ya en ıyı sac duzlestıcılerı bıle sacları elektrıklerndırıyo sen normal duzlestırıcıyle duzlestırsen sonrada yatıstırıcı kremlerden kullansan daha ıı olmaz mı ya da rowenta lissima CW 9130 al bence en ıı onu duymustum ben bak su :Eki Görüntüle 314005 [/QUOT

rowenta düşünmeyeceğim canım ya çok tşk ederim. ama dediğin gibi remington elektiriklendirirse krem kullanırım

hmm sen bılırsın cnm krem kesın kullan ama bence yıne de kalın bı de gurmus sacların

cnm sen özelden sormuşsun tekrar buraya yazmıyım ama elektiriklenme konusuna gelince kabarık ve gür ssaçlarım hiç elektiriklenmiyor
ben saçımda hiçbirşey kullanmıyorum gerek kalmıyor
ama saçını nemlendirici bakımlar uygula arada ozaman iyi geliyor

cnm sen özelden sormuşsun tekrar buraya yazmıyım ama elektiriklenme konusuna gelince kabarık ve gür ssaçlarım hiç elektiriklenmiyor

cnm benımde esk bı arkımın kalın cve gur sacları vardı o da elektrıklenmeden sıkayet ederdı hep demekkı bu da bunyeden bunyeye fark edıyo sanırım

canım kullanan bir kaç kişiden yorrum almak istiyordum ama senin

kalın gür saçları bile kabartmıyor,
mükemmel bukleler yapıyor
ve s6500 iki kere sürülünce düzleştirirken s9500 1 kerede düzleştiyor

demenle hemen s9500 aldım, çok tşk ederim 129 tlye 6 taksitle aldım.. bir kaç gün sonra gelir denemek için sabırsızlanıyorum.. teşekkürler

canım kullanan bir kaç kişiden yorrum almak istiyordum ama senin

kalın gür saçları bile kabartmıyor,
mükemmel bukleler yapıyor
ve s6500 iki kere sürülünce düzleştirirken s9500 1 kerede düzleştiyor

demenle hemen s9500 aldım, çok tşk ederim 129 tlye 6 taksitle aldım.. bir kaç gün sonra gelir denemek için sabırsızlanıyorum.. teşekkürler

hayırlı olsun :34:
ucuzada almışsın ben 150tl ye aldım
inşallah sende benim kadar memnun kalırsın
denedikten sonra mutlaka yaz merakla beklicem :40:

hayırlı olsun :34:
ucuzada almışsın ben 150tl ye aldım
inşallah sende benim kadar memnun kalırsın
denedikten sonra mutlaka yaz merakla beklicem :40:

evet baya araştırdım en ucuz buydu...burdan da yazayım arkadaşlara da fikir versin..
s9500 ün de mi dış yüzeyi ısınıyor? ben bukle yapmak istiyorum ve dış yüzey ısınmasını istediğim için ikisi arasında kalmıştım.eğer ısınıyorsa doğru yapmışım ve kesinlikle ikisi arasında kalmama gerek bile yokmuş... tam istediğim cevapları yazmışsın, elektiriklenmemesi, uğraştırmaması, kolay bukle yapabilmek bunlar önemliydi benim için... bir de daha uzun ömürlüymüş diğerlerine göre , daha yumuşak yapıyormuş, iyi yaptık iyi yaptık :) haber veririm ve kesinlikle çok güzel bir şey olduğunu söyleyeceğime eminim

Back