• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi (resimli)

Monica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5.124
228
173
Slm millet ;)
bana saç düzleştiricisi lazım tavsiyelerinizi bekliyorum..
saçlarım normalde kıvırcık ama kurutursam duştan sonra dalgalı oluyor..
babylissin setini gördüm dün 70tl maşa&düzleştici. ST15TRE 200 C ŞUNU kullananlar varsa bi yorum bıraksın.saçlarım uzun baya fakirin düzleştiricisi var bende 2 senedir işimi görüyor ama fakir filan vız geliyor bu saçlara :)

Eklentiler

• $052611_184828.jpg
    $052611_184828.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 88
canım benimde saçlarım kıvır kıvır remington sleek and curly çok memnunum saçlarında pek güzel maşallah:nazar: ama düzleştirici ne kadar iyi olursa olsun yakıyo bir müddet sonra saçları artık sadece özel günlerde kullanıyorum

teşekkür ederim canım.
benimde saçımın bazı bölümlerinde düzleştiricinin getirdiği hasar var :)
ama olsun canlı ve parlak saç için herşey:61:

merhaba arkadaşım bende geçen aydan bu yana hala düzleştiric lıcam ama karar veremedim . bi sitedenn remington 1005 aldım .. almaz olsaydım meğer bukle özelliği yokmuş okadarda araşştırdımm .... sözdee makinayı bir hafta 3 gün denedim saça parlaklık veriyor fakat bukle yapmıyor çevirdğimde saçı - kat izi oluyordu 8 iş gününde iadesi vardı ..onaylatıp geri dönderdim . ve şuan Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici-sini almaya karar verdim sitede tam 240 yorum var .. olan bütün yorumlar çok olumlu herkez çok mennun iyiki almışım filan die yazmışlar - sanırım kararımm bu makinadan olucak-saçı parlatıo yakmıo - ve yıpratmıyormuş.ıon özelliği varmışşş- 50 daha ver daha ii birşey al cnm . sonucunda hem pişman olma saçlarındadn da olma-- -- h.sonu alırsam salı elimde olur die düşünüyorum ... saçımı kırmaması parlatması-- çokönemli sonuçta keratin bakımı da yaparsann çokdaha canlı olur saçların .ama dier arkadaşın dediği remington sllek&curl- lü bende ii olduğunu duymuştum ..
umarımmm yardımcı olabiilmişimdir..

egecey başka markaları düşünmüyorum ben çünkü 2 sene oncede babyliss alıcam diye gittigim magazadan fakir alıp çıkmıştım sırf dijital diye.babylissin en iyi modelini araştırıyorum.teşekkür ederim yorumun için:71:

Geç kalmış olabilirim cevap vermekte ama yinede söylüyüm :) Saçların zor düzleşiyorsa veya düzleştikten kısa bir süre sonra tekrar dalgalanıyorsa 200 derece veya onun üzerinde ısıya sahip saç düzleştirici almalısın.Remington s2004 e bak derim.Kendisi en iyi düzleştiricilerdendir.Youtube'dan aratıp videolara bakabilirsin.

Back