saç düzleştiricimi satıyorum ,remington s7200 ıslak kuru saç düzleştiricisi

kbra99

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
9
0
6
34
Kayseri
Arkadaşlar merhaba siteye daha önce üyeliğim vardı hotmail hesabımı kapattıgım ıcın tekrar üye oldum Remington S7200 Wet 2 Straight Saç Düzleştiricim var çok az kullandım üniversite okurken almıştım şu an maddi sıkıntım var satmak istiyorum garantisi hala devam ediyor.Saçı buharlı düzleştirme özelliği var fön çekmıs gıbı oluyor o özelliğini kullanınca.Saçlarım cok zor düzleşiyordu kalın tellı o yuzden bu modelını almıstım ilgilenen arkadas olursan burdan yazsın...yerim seni ben=)

Eki Görüntüle 1016820

Eki Görüntüle 1016821

fiyat ne kadar takas düşünür müsünüz

bende remington düzleştirici kullanıyorum aynı düzleştiriciyi yaklaşık 6 yıldır almak isteyenlere tavsiye ederim remington markasını.(bu ürünü bilmiyorum bende başka bi modeli var remingtonun arkadaşlar yanlış anlaşılmasın :)

canm son fiyatını yazarsan ilgileniyorrum

Kübracım Konun buraya taşınmış galiba ben talibim bütçeme uyan bir fiyat söylersen talibim

Kızlar özel mesajlara cevap verme hakkım yok kusura bakmayın o yüzden cevap yazamıyorum hiçbir sorunu yok maddi sıkıntım var o yüzden satıyorum yoksa çok memnunum satmazdm..

Kızlar özel mesajlara cevap verme hakkım yok kusura bakmayın o yüzden cevap yazamıyorum hiçbir sorunu yok maddi sıkıntım var o yüzden satıyorum yoksa çok memnunum satmazdm..

Canım 65 TL satarsan alıyım ben..
Eğer tamam dersen Kargoyu verdikten sonra takip numarası verirsin bana sonra ben sana ödemeyi hemen yaparım havale..

canım numara verelım birbirimize sen özel mesj yazabılıyorsan bana özelden numaranı yaz ben arayyayım

Remingtonu gözü kapalı alabilirsiniz. Aynı model bende de var. Remington süperdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…