Saç Şekillendiriciler Saç Düzleştirici Tavsiyesi

shimmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
172
1
Saçlarım az ve ince telli. Düzleştirmekten dalgası bozulmuş bir saçım var. Neredeyse her gün saçımı düzleştiririm. İlk düzleştiricim Philips'di, memnundum. Sonra Braun kullandım, o da fena değildi; ama bozuldu. Şu anda Arzum kullanıyorum; ama performansı eskisi kadar iyi değil, saçıma zarar verdiğini hissediyorum. Son zamanlarda düzleştirici alan arkadaşlar hangi düzleştiriciyi önerirsiniz? Hepsi saça zarar veriyor; ama en az zarar veren, hızlı ve güzel yapan bir düzleştirici tavsiyesi istiyorum.

Remington S9500 Pearl Saç Düzleştirici,
Babyliss ST387E Diamond i-Pro 235 Derece Islak-Kuru Saç Düzleştirici,
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra Saç Düzleştirici,
Remington S8590 Keratin Therapy Pro Saç Düzleştiricisi,
Remington S9600 Silk Saç Düzleştirici.

yardımlarınızı rica ediyorum çok kararsızım hangisini almalıyım sizce ?

Çok araştırdım ve Remington Pearl aldım. Çok satılan ve çok fazla olumlu yorum alan bir düzleştirici. Ben beğendim, tavsiye ederim.

Çok araştırdım ve Remington Pearl aldım. Çok satılan ve çok fazla olumlu yorum alan bir düzleştirici. Ben beğendim, tavsiye ederim.
bulamıyorum ki nerden aldınız acaba fiyatı nedir memnunmusunuz. ne çok soru sordum yahu:)

Kızlar düzleştirici almak istiyorum bir türlü karar veremedim saçlarım kıvırcık ve kalın telli,
bana önerilen S9600 SİLK DÜZLEŞTİRİCİ - S9100 PROLUXE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ kullanan var mı ?

Tarak modelleri var bi bak istersen > saç düzleştirici tarak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bimden fakir marka aldım valla süper 75 tl evde braun vardı ondan iyi

X