Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dökülmesini önlemek için hangi sampuanı kullanıyorsunuz ve içine koyduklarınız?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
34
önce ben baslıyayım ben 2 aydır zigavus kullanıyorum saç dökülmem dusta en fazla 10 teli gecmiyor. ama saclarım ince telli oyüzden gürleşmesini istiyorum zigavus bana iyi geldi hacimli ve kalın telli gösteriyo sacı. daha önceden cam telebentin koyuyordum ama zigavusun içine koymaya cesaret edemedim.siz hangi sampuanı kullanıyorsunuz ve içine neler ekliyorsunuz?

doğum kontrol hapını ezip koyuyolarmış diye duydum ama denemedim.çiçek toprağına koydukları zaman büyüyomuş.
bi kuaförde hatta öyle söylemişti.

önce ben baslıyayım ben 2 aydır zigavus kullanıyorum saç dökülmem dusta en fazla 10 teli gecmiyor. ama saclarım ince telli oyüzden gürleşmesini istiyorum zigavus bana iyi geldi hacimli ve kalın telli gösteriyo sacı. daha önceden cam telebentin koyuyordum ama zigavusun içine koymaya cesaret edemedim.siz hangi sampuanı kullanıyorsunuz ve içine neler ekliyorsunuz?

ben mecitefendi sarımsaklı şamp.kullanıyordum içine bepanthen evigen kırıp içine koyuyodm iyi gelmişti dökülmeye ama yağlı sonuçta enfazla 1ay kullandım şuan novorcin placenta dökülen saçlar için olan şampuan kullanıyorum içine bşey koymadan memnunum

bitkisel sampuanlar market sampuanlarına göre daha iyi bence. sacı daha dolgun ve kalın telli gösteriyolar. bende bepanten evigen ve bemiksi baska yaglarla karıstırıp kullanıyorum sampuanın içine koymaya cesaret edemedim sampuanı yaglandırır diye malum fiyatları biraz pahalı

Back