• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önlemek için birden çok ürün kullanmak !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Arkadaşlar eşimin saçları dökülüyo ama ailesinde ırsi bi durum,
Bunun için sabahtan beri araştırıyorum ve birçok ürün karşıma çıktı, az önce bioxcin serüm 24 lü sipariş ettim.
Kantoron yağını öneren bir sürü internette sayfa ile karşılaştım, yarım saattir bu bölümde konu okuyorum karanfil, yağlar, karışımlar önerilmiş...
Şimdi ben hangisini uygulucam şaşırdım kaldım.Bütün bi ürünleri aynı kullanmam sakıncalı olur değil mi ?
Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Canım benim eşim de aynı dertten muzdaripti. En son Dermozinc diye bir ürün kullandı. Şu anda da hala kullanıyor çok da memnun. Tavsiye ederim. Bi deneyin en azından. Bioxcinin içindeki bir madde belli bir süre sonra saça alışkanlık yapıyormuş ve kullanımı bıraktığın anda saç tekrardan dökülmeye başlıyormuş. böyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabii her bünye farklı ama dermozinc den memnun kaldık. Onu tavsiye ederim. ;)

Kullandığınız ürün hem saç dökülmesini önleyip, tekrardan yeni saçların çıkımına yardımcı oluyo mu ?
Ve ne kadar zamandır kullanıyosunuz.

Şu anda onu söylemek için çok erken. Daha 2 aya yakın zaman oldu kullanalı. Ama gözle görülür şekilde durdu dökülme. Yastık kılıfında yok hiç değilse en azından :1: Bu arada ürünü kullanırken en önemlisi masaj yaparak, saç diplerine yedirerek sürmek. Ona dikkat edin.. Denemekte yarar var.

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

karanfil güzel bir yöntemmiş deneyeceğim
benim eşiminde saçları dökülüyor ve mutsuz oluyor
bende geçen hafta başladım sinameki otu zeytinyağı ve badem yağı ile maske yapıyorum saçına ve şampuanın içine sarımsak rendeleyip koydum
bakalım faydası olacak mı :18:

Back