- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- Konu Sahibi denizaslim
- #1.001
Hanimlar banyodan sonra surup tarasak ve kurutsak bi sorun olurmu.kis oldugu icin islak duramiyorum sinuzitlerim siserse diye.fon sart..
ben şöyle yapıyorum canım her akşam sıkıyorum saç diplerime özellikle sonra başıma yün bir bere takıyorum, sorun olmuyor
yeni saç çıkardımı cnm lütfen cvp ver pisikolejim alt üst oldu ne denediysem fayda etmedii (
ölmüş kökler için saç çıkarmak imkansız canım biliyorsun ki, sadece ektirme ile kökleri tamamen ölmüşse çözüm olur
ama dökülmüş ve bekleme evresinde olan kökleri, zayıflamış kökleri güçlendirip saçları gürleştirdiği kesin
ben öyle 1 gün beklettiğimde pek hayrını görmedim 1.5 litrelik şişeye baya bol karanfil koyup 1 gün bekletip içinde azıcık alıp bir süre kullandım onda pek fayda görmedim. tabi bu sırada kalan su hala karanfillerle beklemeye devam ediyordu ve kullandığım bitince bekleyenden biraz daha aldım daha da koyulaşmıştı rengi ve onun faydasını gördüm
şu an hala bekleyen var 1 aydan fazladır karanfillerle bekliyor bence daha çok bekletince etkisi de artıyor