- 11 Kasım 2009
- 569
- 0
-
- Konu Sahibi denizaslim
inşalah canım bi an önce kurtulururuz hepimiz çok takmamaya çalış
birşey sorcam senin saçların normalde gür müydü yoksa azdı da döküldü mü ben de yeni saç çıkartmak istiyorum ama benim kendimi bildiğimden beri seyrekti dökülünce hepten azaldı canım
canım ben de saçlarımı yeni kat kat kestirdim kısacık oldu..ve tavsiye ederim saçlarınız dalgalı ise daha kabarık gür görünüyor fakat düz saçlı iseniz elanın dediği gibi hoş olmayabilir seyrekse eğer..ve katların çok kısa olduğu yerlerde dökülme olmuyor artık ama uzun olduğu yerlerde yine devam ediyor..bir de eğer saçınızı kestirip sürekli bakım yapmak zorunda kalıcaksanız kestirmeyin jöle falan sürmek gerekecekse..bence birden bire kısacık kestirmek değil de sık sık mesela 2 ayda bir falan az az uçlardan kestirmek daha faydalı olur..benimki istemeden oldu..kuaför ne dediysem tersini anladı..yok tatlım benim kat attırısam zaten azaldı çok az gözükür aklında olsun saçları düz küt yani kestirmek saçı daha dolgun gösterir.ben 5 ay olmadı kestirdim 6-7 cm hemde bayağı gitti dökülmeyle kestirmenin ilgisi yok canım çünkü bende kansızlık var ancak bu sorunum geçince dökülmem durcak benim.
ben bi kere bir boya almıştım tamamen bitkiselmiş öyle dedi adam boyadım saçımı nasıl yumuşak oldu doldu gözükmeye başladı saçı baya besledi ama bulamıyorum şimdi adama gittim kalmadı diyo birde 2 tl ye aldım geçen sene bi bulsam alcam hemen
ah canım ah markasını hatırlasam yeşille mor bir kutusu vardı tüp boya gezmediğim kozmatikçi kalmadı bulamıyorum bende