• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesini Durdurmak için yaptıklarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

çikolataprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
269
1
0
Diğer
kızlar daha bu hafta başladım bunları inşallah birisi işe yarar.
Haftada 2 gün kuru mayayla yapılan kürden yapıyorum içine yumurta sarısı katarak,
haftada 3 gün süte kuru maya katıp içiyorum. bi kaç yerde duymuştum çok faydalıymış.
hergün akşam 1 çay kaşığı arı poleni yutuyorum.
Şampuanıma sarımsak rendelemeyi düşünüyorum.
bide haftada 1 sarımsak yutuyorum.

Fikriniz nedir? aşırı şekilde dökülüyo ve hiç bi şekilde durduramadım.:59:

Saç dökülmesi ve kupkuru saçlarım işçn yaptıklarım :((
Şampuanımın içine 7-8 diş sarımsak rendeledim.
haftada iki defa mayalı kürü yapıyorum.
Haftada bir defa zeytinyağı ve sarımsak rendesi yapıyorum.
Bir de sinamekili kürü yapıyorum.
Peki saçlarımın dökülmesi durdu mu?? :25::84:

ya kızlar bnmde çok dökülüyo bnde şampuanıma sarmısak attım ama çok iğrenç kokuyo kullanamadım bn:(

kızlar daha bu hafta başladım bunları inşallah birisi işe yarar.
Haftada 2 gün kuru mayayla yapılan kürden yapıyorum içine yumurta sarısı katarak,
haftada 3 gün süte kuru maya katıp içiyorum. bi kaç yerde duymuştum çok faydalıymış.
hergün akşam 1 çay kaşığı arı poleni yutuyorum.
Şampuanıma sarımsak rendelemeyi düşünüyorum.
bide haftada 1 sarımsak yutuyorum.

Fikriniz nedir? aşırı şekilde dökülüyo ve hiç bi şekilde durduramadım.:59:

içiyor musun mayayıı. bence içme saçına ne sürersen sürde içme maya falan zaten yediğimiz ekmeklerdeki mayalar bile zararlıymışki direkt içmek daha zararlıdır. ve tabiki saça sürmek dışında yediğimiz besinlerde yararlı ama bunun yerine bence düzenli yumurta ye süt iç daha faydalı saç için.

içiyor musun mayayıı. bence içme saçına ne sürersen sürde içme maya falan zaten yediğimiz ekmeklerdeki mayalar bile zararlıymışki direkt içmek daha zararlıdır. ve tabiki saça sürmek dışında yediğimiz besinlerde yararlı ama bunun yerine bence düzenli yumurta ye süt iç daha faydalı saç için.

bilmiyorumki canım herşeyi denedim . ne yapcamı bilmiyorum zaten omuzumda saçlarım. dahada kısaltmak istemiyorum .

walla bende rendeledim ama hiç faydasını görmedim. aksine çok kötü kokuyor :(

Saç dökülmeye karşı şampuan aldım,
biotin içiyorum,günde bir diş sarımsak yiyorum ama hiç bir değişiklik yok öyle dökülüyor ki taramaya ve yıkamaya korkuyorum,moralim çok bozuk,öyle güzel saçım vardı ki artık iyice azaldı ki kel kalcağım diye korkuyorum,allahım ne olur artık dursun bu dökülme,nazar dedi saçıma herkes ne kadar güzel saçın var derdi,,,,::((((

Mayada sanırım b vitamini var ondan faydası olur deniyor. Aslında ağızdan alınan b vitamini daha iyi. Eğer saçlarınız vitaminsizlikten dökülüyorsa... Genetik dökülmelerde daha faydalı bir ilaç ya da iksir bulamadım. :(

konu sahibi arkadaş doktora gittin mi? dökülmenin bi sebebi varmı tahlillerin yapıldı mı?
eğer gitmediysen hemen doktora git bence daha fazla saç kaybın olmasın kan, demir b12
eksikliğin varsa bu yaptıkların hiç bi işe yaramaz eksik olan değerlerinin yerine gelmesi lazım.

Back