• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç dökülmesini durduran sampuan araniyor:(

Bıttım sabununun iyi geldiğini biliyorum. Ablam kullanmıştı şampuan gibi yumuşatıp saç dökülmesine iyi geliyormuş.

merhaba aradaşlar uzun süredir aradığım şampuanı sonunda bir arkadaşın tavsiyesi sayesinde buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. novocrin diye bir şampuan bu siteden okuyup kullandığını ve saç dökülmesini durduğunu söyledi. ilk baslarda çok ınanmasamda parama kıyıp aldım sonuç mukemmel herkese tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarimsakli sampuan icine terebenti koydum sukur dokulmesi durdu sacimin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de saçım çok dökülüyordu.Forumlarda okuduğum kadarıyla sebamedin şampuanını denemek istedim.1 aydır kullanıyorum ciddi oranda saç dökülmemi azalttı.Tuttam tutam saçım dökülürken günde 10-20 telden fazla dökülmüyor şimdi.Onu da normal görüyorum.Tek sıkıntı kılcal damarları harekete geçirdiği için sanırım saçımda ara ara kaşınma oluyor bir de kepeklenme yaptı.Benim saç derim hassas kepek oluşumuna da çok müsayit.Ama saç yoğunluğu ve dökülmenin durması bakımından memnunum. Şampuan seçimi önemli ama demir eksikliği var mı diye bi doktora da baktırmanızı öneririm.

merhaba . ben 1 ay kadar bioblas kullanmıştım. hiç bir dönemimde saç dökülme problemi yaşamamışken tutam tutam saçlarım dökülmeye başladı. günde abartısız 400 tel döküldüğünü biliyorum. evet artık o kadar üzülüyordum ki merak edip korkuyla sayıyordum. alın kenarlarım baya baya açılmıştı. sadece 3 hafta içerisinde.. sonra dr gittim ferritin değeri biraz düşük çıkmıştı. bir ilaç verdi kullanmaya başladım. sonra bir de şampuanları araştırıyım dedim çünkü bioblastan sonra dökülmenin başladığını farkettim. ve yorumlarda da bıoblas için genelde çok saç dökülmesi yaptı tarzında şeyler okuyunca da şampuanımı değiştirmek istedim. tabi hangi şampuanı alacaktım. asıl sorun da buydu.. bikaç saat araştırmalarım sonunda tresan ısırgan otlu şampuanı denemek istedim. kullanıcı yorumları genelde iyiydi. evet herkes gibi bende de biraz kuruluk yapıyor ama olsun. durulanmayan serumları biraz uçlarına sürünce o sertlik çokta rahatsız etmiyor. dökülmem azaldı. günde 50 kadar tel ancak dökülüyor ve saçlarımı uzattığını da söyleyebilirim. iki şampuanın bende ki etkisi bunlar. sizlerde nasıl olur bilemem paylaşmak istedim.

tresan ısırgan otlu şampuan. hem dökülemesini durdurup hem de hızla uzamasını sağladı bende. sizde de faydalı olur mu bilmiyorum paylaşmak istedim..

Dr. Floya propolis ısırgan ve arganli şampuan
Bende aşırı sac dökülmesinden aktara gittim ısrarla bu şampuani verdi 3-4 defa kullandım su anlık bi azalma var devam edicem kullanmaya

Daha Once Dr. Floya şampuan kullanan var mi kızlar?

Tresan ısırgan otlu şampuan, çok çok memnunum, kurutuyor biraz ama olsun öyle kötü görünmüyor zaten aaç tipine göre alıyorsun.

rogaine kullanbilirsin 4 lü fiyatı 220 tl ama türkiyede sahtesi olabilir dikkat et. ayrıca bu ürünler süreci sonlandırmaz durdurur yani kullanmayı bıraktıgın yerde dokulme devam eder. aldıgın şampuanlarda minoxidil oranına bakmanı tavsiye ederim

Back