bi süredir saç dökülmesi problemim vardı.bi de üstüne bazı hastalıklar eklenince bölge bölge incelmeler bile oldu saçlarımda
neyse zaten yağlar falan kullanıyodum ama artık o da yetmemişti.
dr.pantogar tablet verdi içten destek olarak.onu kullanıyorum.
ikinci olarak saç için biraz kokulu ve maliyetli ama bi o kadar da yararlı çözümü buldum.
hani saç bakım yağları var ya ben Alizade kullanıyorum.karden falan hikaye.gerçekten güzel yağ yapmış adamlar.onu bi kavanoza döküyoruz.içine ısırgan,jojoba,yılang yılang yağı ekliyoruz.
sora bi baş sarımsağı soyup içine atıyoruz(yağı olmaz mı demeyin inanın bu en etkilisi)
bunu blendırla iyice püre gibi olana kadar eziyoruz.bu yağı en az bi, hafta bekletiyoruz.sarımsağın özü iyice yağa çıkıyor böylece.sora kullancağımız kadarını bi kaba döküyoruz.bunun içine iki tane bıldırcın yumurtası kırıyoruz.içine evigen, bepanthene iğne kırıyoruz ikişer tane.çatalla iyice çırpıp saçımıza iyi bir masajla yediriyoruz.bu işlemi yapmadan önce bi havluyu ısıtıp saçımızda biraz tutup sora yağlarsak daha etkili oluyo.en az iki saat bekletip ılık suyla fazlasını akıtıyoruz.sora sadece 2 kere şampuanlıyoruz.bunu 1-2 ay haftada 2 kez sora dökülme durunca haftada bi kez yapıyoruz.2 yıldır kendim her türlü saç yağlarıyla uğraşırdım zaten.bunu nasıl öğrendiğim uzun hikaye ama egede yaşlı bi aktar amacanın faydası çok olmuştu bana.ama ilacı da unutmayın.şu kadarını söyliyim.kuaförüm saçımın diplerini kontrol etti ve çığlık attı kızım saçının dipleri var ya hep minik saç dedi
eğer kapalı olmasam resim de koyardım.ama herkes saçlarına ne sürüyosun ışıl ışıl diyo.
çok uzun oldu biliyorum ama sorunuz olursa burdayım arkadaşlar